-A Paris Saint-Germain büszkén jelenti be Kylian Mbappé szerződésének további három szezonra való meghosszabbítását. A francia válogatott csatár mostantól 2025. június 30-ig kötődik a fővárosi klubhoz.

 

 

  • A francia labdarúgó-bajnokság Ligue 1., 38., fordulója egyben a bajnoki szezon utolsó fordulója előtt, a PSG sztárjátékosa Kylian Mbappé bejelentette, hogy meghosszabbítja  szerződését a PSG csapatával. 

Be akartam jelenteni, hogy úgy döntöttem, meghosszabbítom a szerződésemet a Paris Saint-Germainnel, és ennek természetesen nagyon örülök. Meggyőződésem, hogy itt tovább tudok fejlődni egy olyan klubon belül, amely minden eszközt megad magának, hogy a legmagasabb szinten teljesítsen. Nagyon örülök annak is, hogy tovább fejlődhetek Franciaországban, abban az országban, ahol születtem, felnőttem és virágoztam.- nyilatkozta K. Mbappé

Majd így folytatta az idei szezonban eddig 25 gólt és 34 gólpasszt szerző 23 éves PSG játékos.

Szeretnék köszönetet mondani Nasser Al-Khelaïfi elnök úrnak a bizalmáért, a megértéséért és a türelméért. Szintén gondolok a Paris Saint-Germain szurkolóira Franciaországban és szerte a világon, számtalan szeretetnyilvánításukért, különösen az elmúlt hónapokban. Együtt, egységesen és ambiciózusan tesszük meg a legvarázslatosabb fogadásokat. 

Egyéni szinten megnyerte a Ligue 1 utolsó három bajnoki szezon legjobb játékosának járó címet, és a bajnokság utolsó 3 kiírásának gólkirálya lett. A 2021–2022-es szezon végén ő lehet az első játékos, aki a legjobb góllövő és gólpassz között  végzett egy francia bajnokságban.

Forrás/ https://www.psg.fr/

Borítókép/ Szokodi László

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App