BAJNOKOKLIGÁJA NYOLCADDÖNTŐ, I., MÉRKŐZÉS

 

Kedden a Parc des Princesben a PSG Bayern München elleni vereségének  PSG – Bayern München 0-1  .   

 

Mondjuk azt, hogy a mérkőzés előtt a PSG mindent megtett, hogy megmagyarázza, hogy minden tökéletes a csapat háza táján, és a 7-es számú játékosuk is felkerülhet a Bayern elleni listára.

Fotó/ Szokodi László

Ezzel kapcsolatosan a mérkőzés előestéjén tartott Bayern München  sajtótájékoztatón Julian Nagelsmann vezetőedző szavai azok ami jól tükrözi a német csapat felkészültségét.

Fotó/ Szokodi László

Az a feladatom, hogy felkészítsem a csapatomat a PSG-vel szembeni játékra, K.  Mbappéval és L. Messivel vagy anélkül „ – mondta.

A keddi BL-nyolcaddöntő mérkőzés a Parc des Princesben egy rémület volt, a PSG számára. Az első félidőben  mutatott játék alapján a francia bajnok cseppet sem azt az arcát mutatta, hogy ezen a BL-meccsen gólt tudjon szerezni. K.Mbappé csak a cserepadon kapott helyet, de készen állt a  bevetésre  Christophe Galtier számára. Mivel az első félidőben az intenzív Bayern támadásokra csak Donnarumma volt, az aki helyén tudta kezelni a mérkőzést.  Védései, meggátolták, hogy a német csapat ne tudja megszerezni a vezetést és a mérkőzés első fele ne gól nélküli döntetlennel záruljon.

A második félidőben érkezett, K.Mbappé!

Fotó/ Szokodi László

Mbappé beállásával lendületet kapott a csapat, és a statisztikai adatai is javultak percről-percre a PSG-nek a Bayern ellen.

A ciik folyamatosan frissül..!

Cikk/ Szokodi László

 

„Mindenekelőtt minden játékosunknak jó egészségnek kell lennie – vetítette előre a sérülésekre gondolva. Mindenki egyen jól, aludjon jól. Láttuk, hogy amikor megvan a csapatunk, képesek vagyunk támadófocit játszani, nem érzik jól magukat. Azért megyünk oda, hogy nyerjünk és kvalifikáljuk magunkat. Amit láttam, van hely. »

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App