UEFA EB-CSOPORTKÖR „A”-CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. NÉMETORSZÁG
3
2
1
0
8
2
6
7
2. SVÁJC
3
1
2
0
5
3
2
5
3. MAGYARORSZÁG
3
1
0
2
2
5
-3
3
4. SKÓCIA
3
0
1
2
2
7
-5
1

UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.    

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!

A magyar labdarúgó-válogatott első Eb-mérkőzésén 3-1-es vereséget szenvedett.  A mérkőzés reggelén , már több ezer magyar szurkoló érkezett Kölnbe, volt aki repülővel, vonattal, jómagam az előző napi müncheni nyitómérkőzésről indultam egy magyar szurkolóval. Elmondása szerint elég kacifántos útja volt, de számára csak az számított, hogy a magyar meccsre időben oda érjen. A stadion előtt szurkolók saját nemzeti csapatuk színeit festették arcukra.

Fotó/ Szokodi László
Fotó/ Szokodi László

Az előzetes jegyinformáció szerint minden jegy elkelt a találkozóra.

Közben a magyar szurkolók is elfoglalják a helyüket a stadionban.

A KEMÉNY MAG MÁR HANGOL!

@szokodiacademy

UEFA LABDARÚGÓ EB, 🇩🇪2024 A KEMÉNY MAG MÁR HANGOL! Magyarország 🇭🇺- Svájc 🇨🇭 Klip/ Szokodi László www.szokodiacademy.hu 🇭🇺 ▫️Ha szeretnéd, hogy vállalkozásod megjelenjen a média oldalamon ne habozz, keress fel. ▫️OLYMP A SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!▫️ ▫️Sziget Fesztivál, Budapest! A Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye. 08.07 – 12 között ▫️Heineken Balaton Sound 2024 A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb elektronikus zenei fesztiválja! 07. 03 – 06 között.@UefaEuro2024 @TikTok @TikTok Trends @TikTok LIVE Creator @MLSZ #szokodiacademymedia #foryou #following #szokodiphotographer #euro2024 #footballtiktok #magyarorszag🇭🇺 #sportnews #hungary🇭🇺 #footbal #focihirek

♬ eredeti hang – SzokodiAcademyMedia

 

A mieink tiszta fehérben, a svájciak tiszta pirosban.

Fotó/ Szokodi László

Már a mérkőzés első perceiben megmutatkozik a svájciak agresszív letámadásai , de ezeket sorra hárítjuk , többek között Nagy Ádám, akinek ez a  8., Eb-mérkőzése.

Fotó/ Szokodi László

GÓÓÓL!

 

12′ perc: – K. Duah  nem sokat hezitál a tizenhatos közepéről megküldi a labdát , ami Gulácsi  hálójában landol, vezetnek a svájciak, 0-1.

Először lest ítélt a játékvezető , de a VAR -rendszer jelzett, vizsgálat, majd ezt követően megítélte a gólt a játékvezető. Ilyenkor mondhatjuk, minek is vezették be ezt a fránya „műszaki szörnyet”.

Fotó/Szokodi László

A mérkőzést Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke . Csányi Sándor az MLSZ elnöke  , Berzi Sándor az MLSZ alelnöke is élőben tekintette meg a mérkőzést.

Fotó/ Szokodi László

A folytatásban sem tudtunk a svájciak fölé kerekedni, sokkal kevesebbszer volt nálunk a labda és ami nagy gond volt, a helyzetfelismerés. Kis pontatlan passzok , amire egyből, mint a pókok úgy „szőtték a fonalakat” a mieink köré a svájciak. A mérkőzés első félidőjének vége előtt M. Aebischer megszerzi a vendégek második gólját , 0-2.

Az első félidő kétgólos svájci vezetéssel ér véget.

A második félidőben feljavult a játékunk, ami köszönhető annak is , hogy Szoboszlai és Sallai is többször tudta magát játékba hozni, és elől Varga Barnabás is könnyebben tudott mozdulni , fickándozni a labdára.

GÓÓÓL!

66′ perc: – A 66′ percben egy szép Szoboszlai beívelést követően, Varga Barnabás jól érkezve az ötösről fejjel a kapuba csúsztatja a labdát, 1-2. De jó is ezt kimondani, pláne, amikor az ember hátára esik egy pohár hazai Borsodi. A fene bánja a lényeg , hogy gólt szereztünk.

Sajnos a hosszabbításban Breel Embolo az előtte álló Gulácsi fölött átíveli a labdát, és a labda …. becsorog a kapunkba, 1-3. Fájó vereséget szenvedtünk Svájc ellen, és a következő Eb-meccsen a házigazda németek ellen kell felkötnünk a gatyaszárát ha tovább szeretnénk jutni ebből a csoportból.

Cikk/ Szokodi László

 

 

Magyarország – Svájc 1 – 3 (0 – 2 )

Gólszerző :66’, B. Varga ,ill., 12’, K. Duah , 45’, M. Aebischer,90+4’, B. Embolo

Köln, V: Slavko Vincic (Tomaz Klancnik, Andraz Kovacic) – szlovénok
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lang, W. Orbán, Szalai A. – Fiola, Nagy Á., Schäfer, Kerkez – Sallai R., Varga B., Szoboszlai

Szövetségi kapitány: Marco Rossi
SVÁJC: Sommer – Schär, Akanji, Rodríguez – Widmer, G. Xhaka, Freuler, Ndoye – Aebischer, Duah, Vargas

Szövetségi kapitány: Murat Yakin

Borítókép/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

 

 

Sziget Fesztivál, Budapest!

A Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye.

08.07 – 12 között

Jegyek

Heineken Balaton Sound 2024 

A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb elektronikus zenei fesztiválja!

07. 03 –  06 között

jegyek

programok

Borítókép/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

SZÍN

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App