NEMZETEK LIGÁJA ‘A’- LIGA, 1., CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. Horvátország
5
3
1
1
5
5
0
10
2. Dánia
5
3
0
2
7
5
2
9
3. Franciaország
5
1
2
2
5
5
0
5
4. Ausztria
5
1
1
3
5
7
-2
4

NEMZETEK LIGÁJA ‘A’- LIGA, 1., CSOPORT

A francia válogatott vereséggel kezdte a NL. – első meccsét. A dánok ellen falálló francia válogatott, annak ellenére, hogy  jól kezdte a találkozót , sőt olyannyira, hogy a mérkőzés első találatát K.Benzema révén a franciák szerezték meg, akkor még azt hihettük egy egy gólos meccset látunk. A dánok a bekapott gólt követően megrázták magukat és nem hagyták annyiba és a nagy küzdelem során két gólt szerezve megfordították a mérkőzést és legyőzték a kékeket a Stade de France-ban. A mérkőzésről készült cikk: FRA-DAN

A francia válogatott 2., forduló körében a horvátok ellen fog játszani Splitben. Az ellen a horvát csapat ellen amelyik szintén vereséggel kezdte a NL. -t. Így biztosak lehetünk, hogy a mai meccsen nem kis randalírozás lesz a pályán a három pont megszerzéséért. Didier Deschamps visszatér a francia válogatott kispadjára.

Fotó/ Szokodi László

 

„Láttad a Dánia elleni meccset (1-2, péntek)? 

-Néztem élőben, és újranéztem néhány akciót, köztük azokat is, amelyek a két gólt hozták. Elkerülhetetlen, hogy amikor gólt kapsz, vannak dolgok, amelyeket jobban kell csinálnod, különösen az igazítás és a mélységkezelés terén, különösen akkor, ha a labdahordozó nincs a célban. Nem csináltuk jól. Működik, és akkor is megtörténhet, ha négyes védekezésben játszol. Ha hárommal játszunk, akkor legalább a három tengelynek egy vonalban kell lennie. A második gólnál Lucas (Hernandez) beáll, de testvére (Théo)kicsit le van maradva. Mondtam nekik, hogy tudják, de a gyakorlatban ez valami alapvető: ha viselője nincs bekeretezve, a veszély a mélység. A cselekvés során döntéseket hoznak, és ha az összhang nem tökéletes, az helyzeteket és néha gólokat teremt.

Fotó/ Szokodi László

Aggasztja Antoine Griezmann helyzete? 

-Antoine nem  a legjobb hangulatban van, de nem az ujjaink csettintésével tudunk mindent a helyére tenni. Ismerjük a tulajdonságait és lehetőségeit. Lehet, hogy van egy időszaka, amikor rosszabbul van, még akkor is, ha a francia csapatban sokszor nagyon jó és befolyásos volt. Csak nézze meg a statisztikáit, az általa szerzett vagy szerzett gólokat. Bonyolult vége a szezonnak sok olyan játékos számára, akiknek elfoglalt volt a programja. Sok a sérült. Ezek a lejátszók kevésbé frissek, mint a kevésbé használt lejátszók. Ott vagyunk, a meccsek össze vannak kötve, de ellenfelünkre is érvényes. Horvátország nagyon bonyolult meccset vívott Ausztria ellen (0-3), és fontos volt a fizikális frissesség hiányának megfigyelése. Egyetlen meccsen sem fogok ítélkezni Antoine felett.

Fotó/ Szokodi László

Kylian nem vesz részt a mai edzésen. Nem ez az egyetlen. További négy játékos kisebb problémák miatt nem vesz részt: Karim (Benzema), Kingsley (Coman), Ngolo (Kanté) és Jules (Koundé). Holnap reggel mérleget készítünk az egészségügyi személyzettel.

 Kylian Mbappé állapota? 

-Nem fogok orvosi pályára menni. Egy kisebb problémája van egy zúzódás miatt, ami nem helyrehozhatatlan különben nem jött volna velünk. Holnap meglátjuk, de utána két mérkőzés lesz a programban. Kylian nem vesz részt a mai edzésen. Nem ez az egyetlen. Négy másik játékos kisebb problémák miatt nem vesz részt: Karim (Benzema) , Kingsley (Coman), Ngolo (Kanté) és Jules (Koundé) . Holnap reggel mérleget készítünk az egészségügyi személyzettel.

A Dánia elleni vereség (1-2) után az Ön asszisztense, Guy Stéphan azt mondta, hétfőn meglátjuk, lesz-e visszalépés a francia csapat számára. Nyomás alatt vagy? 

Nem kell holnapra várni. Péntek óta tudjuk, hogy ez visszalépés, már egy ideje nem veszített a francia csapat. Véletlenül vagy véletlenül, jó dolgokat csináltunk Dánia ellen egy nagyon jó csapat ellen. A horvátok célja ugyanaz lesz, mint nekünk: egy vereség után a visszapattanás kérdése. Nem lesz könnyű, mert ennek a horvát csapatnak akkor is vannak kvalitásai, ha Ausztria ellen szenvedett. A jobb lábon kell kezdenünk ezzel a játékkal. Nyomás vagy sem, a cél mindig ugyanaz. Amikor korábban elvesztettük a meccset, meg kell fordítanunk a trendet.

Mi a véleményed a horvát teljesítményről? 

Még ha jól kezdték is a meccset, ugyanez a megfigyelés. Ausztriának jó csapata van, de nagyobb volt a frissesség és dinamizmus, mint a horvát csapat. Ez nem tesz mindent, de több kapacitást tesz lehetővé az erőfeszítések megismétlésére. Megszoktuk, hogy Horvátországgal szembenézünk, nagyon sok minőségi játékos van. Ugyanabban a helyzetben vannak, mint mi, és otthon játszanak. Mindkét csapat célja ugyanaz lesz: jól kezdeni.

Kimpembe lesz a kapitány!

Presnel Kimpembe a meccs előtti napon sajtótájékoztatón jelent meg edzője előtt, és ügyesen visszatért hozzá, amikor feltették a kérdést. Jelenléte a média előtt azt jelenti, hogy holnap este hordja a karszalagot Horvátország ellen? „Presnel lesz a kapitány” – erősítette meg Didier Nem könnyű ide jönni és nyernünk kell, nagyon jól ismerjük Horvátországot, amely nagyszerű futballnemzet nagyszerű játékosokkal. Pénteken hibáztunk, és meg kell váltanunk magunkat. Szerencsére nagyon gyorsan jön a meccs, holnap kezdődik. Ez jó nekünk.”-, nyilatkozta a szakvezető

 

NEMZETEK LIGÁJA MECCSEK EREDMÉNYEK:

2022 06.01 SZERDA

LENGYELORSZÁG WALES 2 – 1

2022 06.02 CSÜTÖRTÖK

SZERBIA –  NORVÉGIA 0 – 1

GRÚZIA – GIBRALTÁR 4 – 0

CIPRUS – KOSZOVÓ 0 – 2

BULGÁRIA – ÉSZAK MACEDÓNIA 1 – 1

ÉSZTORSZÁG – SAN MARINO 2 – 0

SPANYOLORSZÁG – PORTUGÁLIA 1 – 1

CSEHSZLOVÁKIA – SVÁJC 2-1

ÉSZAK-ÍRORSZÁG . GÖRÖGORSZÁG 0 – 1

ISRAEL – IZLAND 2 – 2

SZLOVÉNIA – NORVÉGIA 0 – 1

2022 06.03 SZOMBAT

LETTORSZÁG – ANDORRA 3 – 0

KAZAHSZTÁN – AZERBAJDZSÁN  2 – 0

FRANCIAORSZÁG – DÁNIA 1 – 2

BELGIUM – HOLLANDIA 1 – 4

HORVÁTORSZÁG – AUSZTRIA 0 – 3

FEHÉROROSZORSZÁG – SZLOVÁKIA 0 – 1

LIECHTENSTEIN – MOLDOVA  0 – 2

2022 06.04 SZOMBAT

ÖRMÉNYORSZÁG – ÍRORSZÁG 1 – 0

MAGYARORSZÁG – ANGLIA 1 – 0

FINNORSZÁG – BOSZNIA – HERCEGOVINA 1 – 1

LITVÁNIA – LUXEMBURG 0 – 2

TÖRÖKORSZÁG – FERÖER – SZIGETEK 4 – 0

OLASZORSZÁG – NÉMETORSZÁG 1 – 1

MONTENEGRÓ – ROMÁNIA 2 – 0

2022 0.5 VASÁRNAP

SAN MARINO – MÁLTA 0 – 2

CIPRUS – ÉSZAK – ÍRORSZÁG 0 – 0

GIBRALTÁR – ÉSZAK – MACEDÓNIA 0 – 2

SVÉDORSZÁG – NORVÉGIA 1 – 2

BULGÁRIA – GRÚZIA 2 – 5

PORTUGÁLIA – SVÁJC 4 – 0

CSEHSZLOVÁKIA – SPANYOLORSZÁG 2 – 2

SZERBIA – SZLOVÉNIA 4 – 1

KOSZOVÓ – GÖRÖGORSZÁG 0 – 1

2022 06.06 HÉTFŐ

LETTORSZÁG – LIECHTENSTEIN

IZLAND – ALBÁNIA

HORVÁTORSZÁG – FRANCIAORSZÁG

SZLOVÁKIA – KAZAHSZTÁN

AUSZTRIA – DÁNIA

ANDORRA – MOLDOVA

FEHÉROROSZORSZÁG – AZERBAJDZSÁN

 

VÁLTS PRÉMIUM TAGSÁGRA, MOST CSAK, 890 FT!

Prémium Sporthírek Alapcsomag Legyél részese az Academy Media Prémium Sporthíreinek!

Előnyök: Elsőként láthatod a mérkőzésekről általam készített képsorozatot.( Szokodi László , a Szokodi Academy Media nemzetközi fotóriportere.) Szokodi Academy Média interjúk. Egyedi videók, klipek, beszámolók az eseményekről. Mit kell tenned?

A linken keresztül találod meg az előfizetési portált.

Link: Prémium alapcsomag

Fizess elő! Majd kapsz egy értesítést, a Szokodi Academy Media részéről. Azután, minden egyes Prémium sporteseményről kapsz egy értesítést a cikk, hozzáféréséhez. A Prémium Sporthírek Alapcsomag : Minden megkezdett hónap elsejétől, a hónap utolsó napjáig érvényes. Az érvényesség az összeg beérkezésétől számít. ( Amikor megkapod a visszaigazoló e-mailt, értesítést!) Link itt: Prémium Sporthírek Alapcsomag

Felmerülő probléma esetén hívj!

Szokodi László / +36-302069510

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App