Ferencváros – MOL Fehérvár  1 – 0

Budapest, Groupama Aréna, 15 271 néző.

Az OTB Bank Liga 21. fordulójának rangadóját, a Groupama Arénában rendezték. Ahol a hazai pályán játszó Ferencváros, fogadta, a MOL Videoton csapatát. A Fradi a bajnokságot pillanatnyilag vezeti, a Vidi a második akinek győznie kellett volna a házigazdák ellen, ahhoz, hogy esetleges esélye legyen a bajnokság megszerzéséhez. A hazai csapat nagy iramot diktált a vendégek csak védekezésre próbáltak összpontosítani, ami nagyon jól működött a Vidinek. A vendég csapatnak sok helyzete nem akadt, de sok ferencvárosi helyzeteket tudta hárítani, Kovácsik. A második félidőt jobban kezdő hazai csapat egyik támadásából Zubkov(51.) kapura lövését már nem tudta, Kovácsik védeni, és vezetést szerzett, a Ferencváros. A csereként beállt Varga Roland esésére büntetőt ítélt a játékvezető, amit Isael kihagyott és maradt az egygólos hazai előny. Az utolsó pillanatok a Fradi tizenhatosán belül történtek, és egy ütközést követően Dibusz sérülése után, Berke játékvezető lefújta a találkozót. A Ferencváros nagy előnybe került, és közelebb került a következő bajnoki cím megszerzéséhez.

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics (Botka, 81.), Blazic, Otigba, Civic – Haratin, Sigér – Zubkov, Isael, Nguen (Varga R., 79.) – Boli (Frimpong, 86.)
MOL Fehérvár: Kovácsik – Hangya, Juhász R., Musliu, Stopira – Pátkai, Elek – Petrjak (Futács, 84.), Kovács I., Houri (Milanov, 75.) – Hodzic (Nikolics, 61.)

Gólszerző: Zubkov (51.), Piros lap: Elek (87.)

CIKK/SZAM:Szokodi L.

 

 

 

Fotó/SZAM:Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App