FIFA LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG 2022 KATAR

OLYMP, Premier Outlet Budapest

OTP Bank Liga 14., forduló

A hazai labdarúgó-bajnokság, NB I., 14., fordulójának vasárnapi fordulójának első mérkőzéséről készítek beszámolót . A Vasas számára nem jól kezdődött az idei bajnoki szezon, hiszen az elmúlt 13 mérkőzésből , 2 győzelem, 6 döntetlennel a tabella legalsó helyén állnak. A DVSC sem mosolyoghat nagyon, hiszen nekik egy megszerzett győzelemmel van több és ha a döntetlen mérleget nézzük a két csapat között, akkor , viszont eggyel kevesebb, mint a Vasasnak. Az elmúlt bajnoki fordulóban, pont a debreceni csapat kecskeméti szerepléséről számoltam be.

Abban biztosak lehetünk, hogy amelyik csapat a saját játékát  jobban tudja a másikra erőltetni, az kerülhet ki győztesen és három ponttal kerülhet jobb helyzetbe a bajnoki tabellán.

Fotó/ Szokodi László

Csak ismételni tudom magam, újra egy nagyon fontos mérkőzés áll előttünk, melyen egy erős csapat ellen lépünk pályára. Egyenlő esélyekkel indulunk, hiszen bármely gárda ellen győzhetünk, de veszíthetünk is. A legfontosabb, hogy a saját teljesítményünkre koncentráljunk és legyünk következetesek. Ha ez sikerül, akkor azt hiszem, tudunk majd úgy játszani, mint ahogyan a Kecskemét ellen a második félidőben. Ahhoz hasonló teljesítményt várok a csapatomtól – fogalmazott a DVSC vezetőedzője. – Mindenki kemény ellenfélnek számít, hiszen a tabella alján helyezkedő csapattól csak két pontnyira vagyunk, miközben egy pont választ el minket az ötödik helytől. Elképesztő helyzet, ezért okosnak és türelmesnek kell lennünk, valamint megpróbálni a tőlünk telhető legmagasabb színvonalat hozni a pályán.

Forrás /DVSC

Borítókép/ Szokodi László

 

OTP BANK LIGA 14., FORDULÓ

2022 11.05 SZOMBAT

MEZŐKÖVESD ZSÓRY  FC – KECSKEMÉTI TE

PUSKÁS AKADÉMIA FC – KISVÁRDA MASTER GOOD

ZTE FC – ÚJPEST FC

2022 11.06 VASÁRNAP

VASAS FC – DVSC

PAKSI FC – BUDAPEST HONVÉD

MOL FEHÉRVÁR FC – FERENCVÁROSI TC

VASAS FC – DVSC

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App