Academy média:
“NAGY érzelem!”
Fotó :Szokodi László 📸🇭🇺
“Hiszek abban,hogy most abban a korban élünk, amikor a fotózás történetében új perspektívák, lesznek! Most megért arra a társadalom, hogy egy képnek értelme, és értéke legyen!”
Szokodi L.
 
Az elmúlt hónapokban sokan kérdezték meg tőlem, mi is az Academy média? Nekem a sport mindig is az életem része volt. Fiatalként sportolni versenyezni mindig nagy élmény volt, és lehet tehetséges is voltam, de megfizetni sajnos nem tudtuk akkoriban.
Azonban a sport különösen a foci az megmaradt imádatnak. A fotózás hozta meg az elmúlt tíz évben újra azt a felemelő érzést, hogy ott lehetek sporteseményeken és beszámolót készíthetek sikerekről, kudarcokról, győzelmekről, egyszóval sportélményekről.
Nagy sportmédiákkal nem lehet versenyezni és nem is akarok, viszont együttműködve sokkal színesebb híreket lehet egy-egy eseményről tudósítani, és ezzel is támogatni a magyar sportot.
Hiszen ha megnézzük a XX. sz. közepétől vannak magyar sportról képanyagok. A század első feléből sajnos alig van fennmaradva. Célom az, hogy a nagy sport médiák híranyaga mellett, a Szokodi Academy saját elkészített anyagot tudjon felmutatni. Ezt ne gondoljátok nagyban, nekem egy esemény is nagy lehetőség, viszont abból a legtöbbet kihozni.
Ezen munkálkodok nagyon, hogy a magyar sporteseményekről értékes az utókor számára is látható legyen, a sport és fotó értéke.
Ennek a fotónak is van mondanivalója.
Mivel én készítem el a beszámolót, így az eseményeken ott élem át a pillanatokat a sportolókkal, kollégákkal, szurkolókkal együtt.
Igen az elmúlt 10év alatt még mindig nem bírtam leszokni arról, ha magyar sportolóról, vagy csapatról legyen szó ne szurkoljak közben.
Az elmúlt világversenyen azért láttam, a többi magyar kolléga is így van.
Ezt jó volt látni, de erről, majd egy következő bejegyzésében írok .
Cikk: Szokodi L.
www.szokodistyle.hu /hírek ,sport menü

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App