E.ON NŐI  VÍZILABDA OB I. 16. FORDULÓ

-Szentes nyerte a megyei rangadót.

 

 

-Jól kezdte a mérkőzést Varga Tamás tanítványai,akik az első negyed végén már két góllal vezettek. A második részben volt, egy kis értetlenkedés a szegedi játékosok között, amit a házigazdák kíméletlenül büntettek, és öt gólt lőttek, amire a szegediek csak hárommal tudtak reagálni, így a második negyed 7-7-es döntetlennel zárult. Mind a két csapat nagyon készült a megyei derbire és elmondható színvonalas helyenként pasikat meghazudtoló gólokat dobáltak a hölgyek. A folytatásban a hátralévő két negyedben már a szentesiek irányították a mérkőzést a harmadikban négy, az utolsó negyedben  kettő gólt lőttek, amire a Tisza-parti lányok csak hárommal  tudtak válaszolni kialakult a háromgólos 13-10 szentesi győzelem. Az SZTE Szeged legközelebb pénteken otthon fogadja, az UVSE-t .

CIKK/SZAMY

 

Szentes–Szeged SZTE 13–10 (2–4, 5–3, 4–2, 2–1)
Női vízilabda OB I, 16. forduló. Szentes, zártkapus mérkőzés. Vezette: Rubos, Füzesi.
Szentes: Maczkó – Varga 1, Dömsödi 2, Kolarova, Kádár, Kövér-Kis 5, Polák 3. Csere: Kerem 1, Mácsai, Tóth Cs., Dobos, Csiszár, Tóth F. 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Szeged SZTE: Gyöngyösi – Miklós 1, Tátrai, Ráski 4, Bicskei 3, Ármai, Botka. Csere: Kucsera (kapus), Hasznos, Korom, Kurucz 2. Vezetőedző: Varga Tamás.
Gól – emberelőnyből: 6/3, ill. 9/2.
Gól – ötméteresből: 2/1, ill. 1/0.

MESTERMÉRLEG

Varga Tamás: – Nem szeretném egyetlen emberre kihegyezni a vereség okát, de sajnos meg kell állapítani, hogy kapusbravúrok nélkül nem lehet ilyen szintű rangadókat nyerni.

Matajsz Márk: -Nagy titkot nem árulok el, nagyon készültünk erre a mérkőzésre. Igazán az elején belealudtunk, ott kaptunk olyan gólokat, amiket nem kellett volna. Nagyon szép felső sarkos lövéseink voltak, volt center gólunk, és a védekezést úgymond sikerült összerakni főleg az utolsó két negyedben. Nagyon örülök ennek a három pontnak.

Fotó/SZAMY

E.ON NŐI  VÍZILABDA OB I. 16. FORDULÓ

TOVÁBBI EREDMÉNYEK:

TIGRA-ZF- EGER  –  TVSE VÍZILABDA KFT 12-6

III.KER. TVE  – BHSE NŐI OB I.

UVSE HUNGUEST HOTEL – BVSC ZUGLÓ 16 – 7

DUE-MAARSK GRAPHICS  –  FTC TELEKOM 11-5

HUNGERIT SZENTES – SZTE SZEGED 13-10

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App