OTP BANK LIGA 26. FORDULÓ

-Február hónap legjobbjai

 

A HÓNAP JÁTÉKOSA

Varga Roland, MTK BUDAPEST

Varga Roland februárban, 4 gólt szerzett, 2 gólpassza, és 10 kapura lövése volt. A Ferencvárosból visszatért játékos, az MTK- ban a kezdőcsapat alappillére lett, és teljesítménye alapján Marco Rossi a válogatott szövetségi kapitánya, ismét behívta, a soron következő világbajnoki selejtezőre készülő válogatott keretbe.

Fotó/SZAMY

A HÓNAP EDZŐJE

Hornyák Zsolt, Puskás Akadémia

A vezetőedző csapatával februárban 4 győzelem mellett, mindösszesen 1 vereséget tudhat magáénak és a bajnokságban, a tabella második helyén állnak.

Fotó/SZAMY

A HÓNAP LEGSZEBB GÓLJA

 

 

Horváth Zoltán, Kisvárda Master Good

Horváth Zoltán, a (Kisvárda Master Good – ZTE 2-1 ),elleni találkozó hosszabbításában (94. percben), egy beívelt labdát fordulásból a hálóba lőtt. Ezzel a góllal a Kisvárda csapata győzött, és három pontot szerzett.

Fotó/SZAMY

A HÓNAP VÉDÉSE

 

Tóth Balázs, Puskás Akadémia

Tóth Balázs a Puskás Akadémia FC – Budapest Honvéd elleni találkozó 59. percében egy Honvéd bal oldali támadást követően, Tamás K. az alapvonalnál beíveli a labdát, amit Gazdag D. fejjel a jobb kapufa felé fejel, amit Tóth Balázs kiöklözött. Szép védés!

A kapust eddigi mutatott teljesítménye alapján, Marco Rossi a válogatott szövetségi kapitánya, behívta, a soron következő világbajnoki selejtezőre készülő válogatott keretbe.

Fotó/SZAMY

CIKK/SZAMY

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App