A Szeged- Csanád- G.A., a tavaszi forduló első hazai mérkőzésén fogadta, a Szent Gellért Fórumban, a Gyirmót FC csapatát. A hideg idő ellenére több, mint kétezer szurkoló volt kíváncsi a hazai szegedi csapat első itthoni mérkőzésére. Jól kezdte a mérkőzést a hazai csapat több helyzetet is kialakított, és Kóródi N. megmozdulására a szurkolók 11-est ítéltek, viszont csak egy valaki nem vette észre a bíró, aki nem fújta be a büntetőt. Így tovább folyt a küzdelem, és a játékrész lefújása előtt, Széles második szabálytalanságáért megkapta a sárga lapot és ezzel egyúttal a piros lapot is. Emberelőnybe jutott a szegedi csapat egy szabadrúgás és vége is lett, az első félidőnek. A második félidőben is voltak helyzetek és két új játékost ismerhettünk meg a szegedi csapatból, Dobronky Viktort és Miroslav Grumic állt be. A vendég csapat tíz játékossal is nagyon küzdött, lövéseiket viszont Takács Janó védte. Az utolsó percben egy Germán lövés még elment a vendég kapu mellett és kialakult a végeredmény ami gól nélküli döntetlent hozott a szegedi csapatnak az első tavaszi hazai mérkőzésen.

Edzői vélemények:

Csertői Aurél, a Gyirmót FC, vezetőedzője:

Azt gondolom az első húsz percben felvettük a ritmust és azt tudtuk játszani, amit elterveztünk, amire nem számítottunk az a piros lap amit kaptunk. Így átgondolva a játékot próbáltunk úgy játszani, hogy ne kapjunk gólt, és egy pontot tudjunk szerezni.

Joao Janeiro, a Szeged-Csanád G.A., vezetőedzője:

Az első félidő félidő az egy nagyon színvonalas mérkőzés volt, mi az ő őszi utolsó játékukból készültünk fel ellenük, s ezt úgy érzem meg is tudtuk oldani. Nem vagyok boldog ezzel az eredménnyel, hiszen több olyan helyzetünk is volt amit, gólra kellett volna váltanunk.

CIKK/SZAM:Szokodi L.

Fotó/SZAM:Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App