MERKANTIL BANK LIGA 32., FORDULÓ

Azt gondolom tipikus 0-0, -Ja, hogy nem lett 0-0, azt kérdezzék másoktól.-Várhidi Péter

 

Szeged, Szent Gellért Fórum, Zárt kapus mérkőzés, v: Berényi T.

Szeged-Cs.G.A. – Kaposvári Rákóczi 2-0

Szeged-Cs.G.A. : Takács J., Ódor, Szilvási, Pejovic, Gajdos, Dobos, Mohl, Varga, Simon, Gréczi, Jovanovic,(C)

Vezetőedző: Vukmir Dragan

Kaposvári Rákóczi: Pagacsics, Szabó A., Vachtler, Farkas, Hadaró, Zsirai, Andic, Szederkényi, Ur László (C), Bidzilya, Balázs Zs.

Vezetőedző: Várhidi Péter

Gólszerzők: Gajdos(72. percben, 11-esből), Jammeh H.(83.)

Vezet a Szeged a Kaposvár ellen!

 

A mérkőzés első félidejében több kisebb szabálytalanság akadályozta meg a folyamatos játékot, de gól eddig nem esett.A második félidő 72. percében Simon Ádámot buktatták a tizenhatoson belül, a játékvezető büntetőt ítélt, amit Gajdos Zs. értékesített, 1-o. 

83. perc A folytatásban Varga Szabolcs beadását a csereként beállt Jammeh Haruna levette, majd kapura bombázta, 2-0.

A folytatásban volt, kisebb csihi-puhi,  mind a két oldalon, de leginkább a vendégek vezetőedzője Várhidi Péter aggódott, a lefújást követően, amit a sajtótájékoztatón meg is említett.

Dragan Vukmir: „Gratulálok a saját játékosaimnak, de túl vagyunk egy nagyon mérkőzésen. De megmondom őszintén szerencse is mellénk pártolt ma, hogy megtudtuk nyerni a mérkőzést.A Kaposvár jól védekezett, a játék is nagyon stabil volt, de talán ma mi jobban akartuk a győzelmet”.

 

Várhidi Péter: „Ha őszinte akarok lenni akkor gratulálok a játékosaimnak, hogy sikerült, ezt a mérkőzést 0-0-ra hozni. Mind a két csapat megtett mindent gólhelyzet nélkül. Azt gondolom tipikus 0-0, -Ja, hogy nem lett 0-0, azt kérdezzék másoktól.

A vezetőedző a játékvezetés színvonalával nem volt, megelégedve egy ilyen mérkőzésre olyan játékvezetők kellenek, akik rendesen levezetik a mérkőzést”.

 

 

 

 

Fotó/Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App