OTP BANK LIGA, NB I., 27. FORDULÓ

A hazai labdarúgó-bajnokság, NB I., 27., fordulójában a Fradi és a Kecskemét is, hazai pályán játszott és mind a két meccsen, 3-0-ás végeredmény született. Így  a Ferencváros megőrizte a hatpontos előnyt a második helyan álló Kecskeméttel szemben.

Forrás/ KTE/kecskemetite.hu 

 

Kecskeméti TE – ZTE FC 3 – 0 ( 2 – 0 )

Kecskemét , Széktói Stadion, 2812 néző, V: Csonka

Kecskeméti TE: Varga – Szabó, Belényesi, Zeke (85′ Grünwald) – Nagy (76′ Katona), Nikitscher (86′ Meskhi), Vágó, Szuhodovszki, Banó-Szabó (76′ Májer) – Horváth (62′ Katona), Tóth

Vezetőedző: Szabó István

ZTE FC: Demjén – Huszti (59′ Lesjak), Mocsi, Kálnoki-Kis, Csóka (71′ Grezda) – Szendrei, Tajti (59′ Mim) – Meshack, Szalay (46′ Klausz), Gergényi – Ikoba (46′ Németh D.)

Vezetőedző:Ricardo Moniz

Fotó/ Szokodi László

Az már bizonyos, hogy a Kecskemét a következő hat meccséből, négyet megnyer, akkor már biztos dobogón végez Szabó István csapat. Ami történelmi tett lenne a magyar labdarúgás történetében, hogy egy vidéki csapat három szezon alatt a legfelsőbb osztályba jut, és ott a dobogón végezzen.

A héten különösen sokat foglalkoztam a ZTE játékával, mert viszonylag ismeretlen stílust képvisel itt Magyarországon. Nyártól kezdve, láthattuk, hogy egy agresszív letámodáson alapuló játékra törekszik a ZTE, és én arra a következtetésre jutottam, hogy kevésbé védik a területeket , passzsávokat, inkább emberre mennek és a  héten ezt a fiúknak átadtam és ennek a tudatában próbáltunk készülni  a meccsre. A meccs elejétől kezdve az valósult meg, amit mi terveztünk meg. , nyilatkozta Szabó István, a Kecskeméti Te vezetőedzője.

A forduló meglepetéseredménye az Újpest – Paks mérkőzésen született. Az Újpest hazai pályán 3-2-re győzte le a Paks (3) csapatát. Az Újpest ezzel a győzelemmel elmozdult a kieső helyről.

További eredmények.

OTP BANK LIGA 27., FORDULÓ 

 

2023 04.14 PÉNTEK

DVSC – PUSKÁS AKADÉMIA FC 0-1

04.15 SZOMBAT

14:30 KECSKEMÉTI TE – ZTE FC 3 – 0

17:00 MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC  – VASAS FC 1 – 4

19:30 FERENCVÁROSI TC – BUDAPEST HONVÉD 3-0

04.16 VASÁRNAP

15:30 KISVÁRDA MASTER GOOD – MOL FEHÉRVÁR FC 0 – 0

18:00 ÚJPEST FC – PAKSI FC 3 – 2

# Csapat LM Gy D V RG KG GK P

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App