MAGYAR LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT

Fotó/ Szokodi László

A magyar válogatott két győzelemmel kezdte az idei szezont. Az észtek elleni 1-0-ás barátságos mérkőzést követően Szoboszlaiék Bulgária elleni első Eb-selejtező meccsüket is 3-0-ás, magabiztos játékkal húzták be. Az Eb-csop.,  „G”-csop. szereplő magyar válogatott mellett, Szerbia és Montenegró válogatottja szerepel. A Szerbek úgy vezetik a „G”- csoportot, hogy már két győztes mérkőzést tudhatnak maguk mögött , Litvániát és Montenegrót is egyaránt 2-0-ra győzték le. A mieink egy Bulgária ellen aratott szenzációs győzelemmel, a 2., helyen áll pillanatnyilag.

@szokodiacademy

Huuu, nem kicsit hidegrázós⚽️????❤️! Szerinted 1-5-ös skálán, milyen osztályzatot érdemel a magyar válogatott összességében, a ?? és ?? elleni meccsért? Írd meg kommentbe! Hasonló tartalmakért kövess be! #foryou #foryoupage #szokodiacademymedia #magyarvalogatott #magyartiktok #magyarfoci #csakegyutt #focihirek #hungary?? #hungary?? #labdarugas #tiktok #pusztuljonforyouba #mivagyunkalegjobbak #mlsz #mlsztv #hajrámagyarok #szoboszlaidominik #itthonvagyunk #kerkezmilos

♬ eredeti hang – SzokodiAcademyMedia

 

Klip/ Szokodi László

Marco Rossi válogatottja júniusban két Eb-selejtező mérkőzést játszik. A júniusi első mérkőzést idegenben 06.17-én, Montenegró (69),  ellen , majd három napra rá, 06.20-án, Szoboszlaiék, Puskás Arénában  fogadják a litvánokat.

Az elmúlt évek során egyre erősödő magyar válogatott , idén a FIFA rangsor 33., helyére ugrott előre, ami köszönhető a sikeres tavalyi válogatott szezonnak is. Marco Rossi szövetségi kapitány irányításával 2022-ben 10 válogatott meccsből 5 győzelem 2 döntetlen mellett, mindössze 3 vereséget szenvedett el a válogatott. A júniusi két Eb-selejtező meccsnek , kimondhatjuk, hogy a mieink az esélyesebbek, de mint , ahogy a kapitány szokta mondani, – Ne bízzuk el magunkat, fontos tisztelni az ellenfeleinket a jó felkészültség és akkor is akadhat, olyan tényező, ami nem várt kudarcot okozhat.”

Elnézve a magyar válogatott játékát viszont, bizakodóak lehetünk, hogy a júniusi két Eb-selejtező mérkőzést követően, már Magyarország vezeti a „G”-csoportot.

Hajrá, magyarok!

Cikk/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

A magyar válogatott mérkőzésire jegyinformáció link itt!

A MAGYAR VÁLOGATOTT SORONKÖVETKEZŐ KÉT EB-SELEJTEZŐ MÉRKŐZÉSE.

06. 17 18:00

MONTENEGRÓ – MAGYARORSZÁG

06. 20 20:45

MAGYARORSZÁG – LITVÁNIA

EB-SELEJTEZŐ 203

  1. SZERBIA  6 PONT
  2. MAGYARORSZÁG 3 PONT
  3. MONTENEGRÓ 3 PONT
  4. LITVÁNIA 0 PONT
  5. BULGÁRIA 0 PONT

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App