OTP BANK LIGA 27. FORDULÓ

-Érdekes bírói döntések a Budafok, Ferencváros mérkőzésen!

 

  • Több hiányzó nélkül kellett Csizmadia Csabának a Budafok vezetőedzőjének összeraknia a Ferencváros elleni kezdőcsapatát. Az ellenfél Ferencváros csapatából 12 játékos is részt vett a válogatott mérkőzésen. Ebből a keretből, a mai mérkőzésre 9 játékos is pályára lépett. A mérkőzést a hazai Budafok kezdte és az első helyzetet is a hazai csapat alakította  ki Kovács Dávid révén a 13. percben  a tizenhatoson belülről lőtt, de Dibusz figyelmes volt, és védte a lővést. A vendégeknél pár elteltével később alakult ki helyzet, Tokmac, Uzuni páros összhangban voltak, de Uzuni lövését  Bese védte.  Az első játék rész végére azért a vendég Ferencváros dominánsabb játéka volt, meghatározó az utolsó tíz percre. Ennyi történt az első félidőben ami említésre méltó, esetleg még annyi, hogy Lovrencsics Gergőt többször lerántották a hazaiak. 

A második részben aztán a vendég Ferencváros egyre jobban felőrölte a hazai csapatot, akik egyre ingerültebben „vagdalózva” játszottak. Az 55. percben egy ferencvárosi támadás során a hazaiak játékosa ellen ítélt büntetőt a játékvezető, amit Uzumi precízen a jobb alsóba helyezett, 0-1.

Megszerezte a vezetést a Ferencváros!

A folytatásban Huszti replikált és mivel volt, már egy sárga lapja a játékvezető megajándékozta egy piros lappal.

A történethez hozzá tartozik, hogy Civicet gyomorszájba rúgta labdával Skribek.

Kakaskodás, miután Civicet gyomorszájon rúgta labdával Skribek.

PILL!

Itt azért a játékvezető mennyire volt, körültekintő azt azért, egy kérdést megérne!

PIROS LAP?

Gyorsan össze is kaptak a játékosok, de ebből is a Budafok jött ki rosszul. Huszti újabb sárga lapot kapott és egyből be is  pirosodott, ami a pálya elhagyását is jelentette számára. Tokmac is kapott egyet, de történt ott egy kis „piros lap esett ” ,Haratin  ,Kulcsárt fellökte, egyből az eset után, TÖRLESZTETT  ( EZ PEDIG AZONNALI PIROS LAP LETT VOLNA!!!) , ezt senki nem vette figyelembe, észre, köztük Farkas Ádám játékvezető sem!

Ezután összeesett a Budafok és még három gólt is kaptak Boli a 61′ percben, majd egy Sigér gyönyörű ollózás gólja, és számára az  első bajnoki találat az idei szezonban. Az utolsó percben Haraisvili is betalált így kialakult a 0-4-es vendég győzelem, ami azt jelenti a tavalyi bajnok Ferencváros nagyon közel került, hogy idén is bajnoki címet ünnepelhessen, míg a Budafok egyre nehezebb helyzetbe kerül a bennmaradásért még pontokat kell szerezni mert most kieső helyen áll.

CIKK/SZAMY

 

Budafoki MTE–Ferencvárosi TC 0–4 (0–0)

Budapest, Budafoki MTE Sporttelep, zárt kapuk mögött. Vezette: Farkas Ádám
Gólszerző: Uzuni (55.–11-esből), Boli (61.), Sigér (88.), Haraisvili (90.)
Kiállítva: Huszti (57.)

Budafoki MTE: BESE B., HUSZTI A., NIKOLICS M., ROMIC, MEDGYES S., LŐRINCZY,(65’TAKÁCS R.),  OLÁH B., KULCSÁR K.,(60′ IHAROS)CSONKA A., SKRIBEK,(81’SOLTÉSZ), KOVÁCS D.,(80’FEKETE M.)

Vezetőedző:Csizmadia Cs.

Ferencvárosi TC: DIBUSZ, LOVRENCSICS G.,( 79′ WINGO),  BLAZIC, BOTKA E., CIVIC, HARATIN, LAIDOUNI, MAK,(64’ISAEL), TOKMAK NGUEN,(63’SIGÉR D.),  UZUNI,(71′ HARAISVILI), BOLI, (70′ BATURINA)

Vezetőedző: Szerhij Rebrov

 

OTP BANK LIGA 27. FORDULÓ:

2021 04.03, szombat:

14:45  PAKSI FC – MTK BUDAPEST 3:1

17:00   ZTE FC – DVTK 2:0

19:30  BUDAPEST HONVÉD – ÚJPEST FC 2:2

2021 04.04, vasárnap:

14:30 KISVÁRDA MASTER GOOD – MOL FEHÉRVÁR FC 0:0

17:00 BUDAFOKI MTE – FERENCVÁROSI TC 0:4

19:15 PUSKÁS AKADÉMIA FC – MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

 

OTP BANK LIGA 27. FORDULÓ

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App