-Átküzdötte magát a Honvédon a hazai pályán játszó MTK és egy góllal győzött!

 

OTP BANK LIGA , 2.FORDULÓ:

A bajnoki forduló 2. fordulójában az a két fővárosi csapat találkozott, az MTK az első fordulóban egy gólt rúgott és pontot szerzett, míg immár vendégként érkező Budapest Honvéd is egy gólt szerzett az első fordulóban, de mivel négy gólt kapott nulla ponttal zárta az első fordulót. A találkozó képét tekintve nem mondhatnám, hogy iramos találkozót láttunk, viszont a két szakember a partvonalról folyamatos instrukciókkal látta el a játékosokat. Ez az MTK vezetőedzőjének Giovanninak kedvezett, mivel Grozav 19. percben megszerzett góljával vezetéshez juttatta csapatát. A találkozón a Honvédnak nem nagyon volt, gólhelyzete és valahogy még a csapat is keresgéli önmagát, ami lehet sokba kerülhet számukra ha a bajnokság elején nem kapirgálják össze magukat. A mérkőzésen összesen ez az egy gól esett, és ezzel a góllal, megszerezte első bajnoki győzelmét az MTK hazai pályán, valamint   Giovanni Castantino MTK vezetőedzőjeként   az első NB 1-es bajnoki győzelem. A Honvéd gödörben van látszik reméljük gyorsan összeverődik a gárda és az Újpest ellen már egy agresszív gólerős Kispest lép pályára a Szusza Ferenc Stadionban az Újpest ellen a 3., fordulóban. 

MTK Budapest-Budapest Honvéd FC 1-0 (1-0)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, vezette:Karakó F.

Gólszerző: Grozav (19.)
Piros lap: Baráth (67.)
MTK: Mijatovic – Varju, Perkovic, Nagy Zs. – Balázs B. (Baki, 86.), Palincsár (Prosser, 76.), Ramadani, Kocsis B. (Weir, a szünetben), Nagy B. – Grozav, Miovszki (Dimitrov, 62.)

Vezetőedző: Giovanni Castantino

Honvéd: Szappanos – Mezgrani, Baráth, Lovric, Talys – Zsótér (Gale, 90.), Hidi (Batik, 70.), Villar – Bőle, Eppel (Lukic, 71.), Májer (Pantelic, 57.)

Vezetőedző: Horváth Ferenc

Borítókép/Szokodi L.

08.06, PÉNTEK:

Kisvárda Master Good-Gyirmót FC Győr 2-1 (1-1)
Gólszerzők: Melnyik (32.), Bumba (56.), illetve Varga B. (35.)
Piros lap: Ötvös (45.)

08.07., SZOMBAT:

Mezőkövesd Zsóry FC-Zalaegerszeg 3-2 (2-0)
Gólszerzők: Jurina (15.), Cseri (45+9., tizenegyesből), Besirovic (83.), illetve Koszta (67.), Serafimov (69.)
Piros lap: Drazic (80.), illetve Kálnoki-Kis (82.), Bobál D. (88.)

08.09., VASÁRNAP:

17:45 DVSC – Újpest FC

20:00 Puskás Akadémia FC – Paksi FC

MOL Fehérvár – Ferencvárosi TC ( A találkozót 09.22. 20:00 játsszák le.)

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App