MERKANTIL BANK LIGA 32., FORDULÓ:

A Merkantil Bank Liga 32,. fordulójának záró mérkőzését, a bajnokságot vezető fővárosi  Vasas és a bajnoki tabella 3., helyén álló Szeged Cs.G-A. vívta. A mérkőzés előtt, hétközben a szegedi csapat vezetőedzője, Dragan Vukmir elhagyta a szegedieket és az előző fordulóban 5-0-ra legyőzött DVTK-hoz szerződött. Így, nem pont idilli lelki állapotban között készülhetett fel a Vasas ellen a Szeged. A mérkőzés első félidőjét tekintve viszont mindent megtett a Tisza-Parti alakulat, amit ilyen lelki-ziccerben lehet, sőt Horváth Krisztofer révén , a 13., percben meg is megszerezte a vezetést .

Fotó/ Szokodi László

Az első félidő lefújása után  az öltözőben Kuttor Attila biztos fejmosást tarthatott, hiszen a második félidőre egy agresszívabb hazai csapat lépet pályára és ezzel meg is lepték a vendég  szegedieket. Az első félidő szegedi rohamok után a másodikra megfordult a kocka  és ezzel szegediek nem tudtak mit kezdeni és a  Vasas három perc ki is használta a lehetőséget három perc alatt, két gólt szerzetek és ezzel megfordították a mérkőzést. A második Vasas gól után sem vett vissza a hazai csapat az iramból és a 69′, perceb Otigba is betalált Molnár kapujába, 3-1. Ekkor már látszott, hogy elfáradt a szegedi csapat, lehet az első nagyiramú félidő sokat vett ki a játékosokból, de a továbbiakban már nem esett több gól, a rangadót a Vasas nyerte, úgy látszik a Szeged, Dragan Vukmir nélkül is tud gólt szerezni. A Szeged a következő fordulóban a Siófokot fogadja a Szent Gellért Fórumba.

 

 

VASAS FC–SZEGED-CSANÁD G.A.  3–1 (0–1)

Illovszky Rudolf Stadion, 1200 néző. V: Bognár T. Asszisztensek:  (Horváth Zoltán, Máyer Gábor)

Gólszerző: 58′, Silye ,61′,  Hinora , 69′, Otigbe,  ill., 13′ Horváth K.
VASAS: Jova – Szivacski, Otigba, Ilyinbor, Silye – Hinora, ( 88′, Hidi M.), Berecz, Pátkai ,( 88′, Márkvárt),  Pekár (Zimonyi,a szünetben), Feczesin,( 88′, Bobál G.),  Radó (Cipf, a szünetben).

Vezetőedző: Kuttor Attila

Szeged-Cs.G.A.: Molnár F. T. – Ódor, Vári, Pejovics, Bitó – Simon Á.,72′, Germán T,),  Farkas A. – Gajdos, ( 79′, Gréczi M.), Bencze M., ( 72′, Kóródi N.), Csoboth , ( 79′, Dobos Á.), – Horváth K.

Megbízott edző: Andorka Péter, Bekim Kapic

Borítókép/ Szokodi László

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App