OTP BANK LIGA, 27, FORDULÓ:

Az OTP Bank Liga 27., forduló zárómérkőzését az MTK , hazai pályán fogadta a MOL Fehérvár alakulatát. Mint arról az előzetesben írtam, mind a két csapat számára a három pont megszerzése volt, a tét. cikk itt: MTK- Fehérvár előzetes

 

A mérkőzés képét tekintve nem épp a labdarúgás legszebb jeleneteit láthattuk, de egy-egy gólt mind a két csapat szerzett az elsőt a hazai csapat Mezei Szabolcs révén.

Fotó/ Szokodi László

A mérkőzés további részében sem a játék minősége dominált, viszont a fehérvári alakulat dominánsabb játéka egyre meghatározóbbá vált, még akkor is amikor Fiola Attilát a játékvezető a VAR segítségével kiállította.

Fotó/ Szokodi László

Az utolsó tíz percben emberhátrányba kerül vendég csapat lehet ennek hatására a kiállítás után pár perccel kiegyenlített Nego révén, 1-1. A mérkőzés hátralévő részében gól nem esett és megérdemelt pontosztozkodásban hagyta el a két csapat a pályát.

Fotó/ Szokodi László

 

MTK Budapest–MOL Fehérvár FC 1-1 (0-0)

Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2256, V: Bogár Gergő

 

Gólszerző: Mezei (51.), illetve Nego (84.)

Sárga lap: Varju (19.), Mezei (89.) illetve Makarenko (15.), Funsho (73.)

Piros lap: Fiola (80.)

MTK Budapest: Mijatovic – Varju (Várkonyi, 59.), Szépe, Rajkovic, Herrera – Palincsár, Ramadani, Mezei (Stieber, 90.) – Kadlec (Vancsa, 59.), Futács (Miovski, 59.), Kovácsréti (Kovács Mátyás, 90.)

Vezetőedző: Márton Gábor

MOL Fehérvár FC: Kovács – Bese (Dárdai, 70.), Rus, Stopira – Nego, Makarenko (Pinto, 70.), Fiola, Hangya – Funsho, Kodro (Petrjak, 70.), Nikolic

Vezetőedző: Michael Boris

Michael Boris, a MOL Fehérvár FC vezetőedzőjének,  nyilatkozata.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App