Merkantil Bank Liga, 10., forduló:

Haruna góljával győzött a Szeged és felporoszkált a tabella 5., helyére!

 

  • A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában a Szeged idegenben tudott győzni az Ajka otthonában. A Tisza-parti együttes sorozatban ez a harmadik győzelme és ezzel a megszerzett három ponttal Dragan Vukmirék feljöttek a tabella 5., helyére. A dobogósok közül a Szombathelyi Haladás gól nélküli döntetlent játszott a Szentlőrinc otthonában, de most ez az egy pont arra elég jelenleg a csapatnak, hogy vezesse a bajnoki tabellát. A Vasas hazai pályán nyert a Nyíregyháza ellen. és ezzel a begyűjtött három ponttal megelőzve a Nyíregyházát a harmadik helyen poroszkálnak a tabellán. A Kecskemét hazai pályán 1-0-ra győzött a Pécs ellen és a tabella ezüstérmes helyén állnak. A Kecskemét a bajnokság első mérkőzésén elvesztett mérkőzés óta nem kapott ki és a csapat a bajnokság végén, ha így szerepel, akkor bizony odaérhetnek a dobogó valamelyik helyére. Meglepetés számomra a Budafok idegenben kapott ki 1-0-ra a Szolnoktól. A tavaly még NB I.-ben szereplő csapat kicserélődött, de valamiért még mindig nem találja önmagát. A Békéscsaba megszerezte első győzelmét a bajnokságban. A csabaiak a Csákvár otthonában vesztett helyzetből tudták  megfordítani a mérkőzést és győztek, 2-1re.

FC AJKA – SZEGED-CSANÁD- G.A. 0–1 (0–1)

Ajka, Városi Sportcentrum. V: Derdák

Gólszerző: Haruna 13′
FC AJKA: Horváth D. – Kenderes (Stoiacovici, a szünetben), Heffler T., Tar, Présinger – Tóth G.,  Berzsenyi (Szabó B., 76.) – Csizmadia (Szűcs K. 76.),, Sejben (Szarka, a szünetben), Orosz M. (Dragóner F., a szünetben) – Gaál B

 Vezetőedző: Kis Károly

SZEGE-CSANÁD GA: Molnár F. – Ódor, Temesvári, Pejovics, Kővári R. – Simon Á., Kovács M. – Horváth K. (Lestyán, 92.), Kóródi (Gajdos, 68.), Gréczi (Germán 92.) – Haruna.

Vezetőedző: Dragan Vukmir

Haruna gólja!

13. perc:  – Haruna ! Gréczi jobbról laposan lőtte középre a labdát, az érkező Haruna pedig ” előre repülve” jobbal, kb.: 12 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, 0–1.Haruna 4., gólját szerezte az idei bajnoki szezonban.

Szolnoki MÁV FC–Budafoki MTE 1–0

Kecskeméti TE Hufbau–Pécsi MFC 1–0

BFC Siófok–WKW ETO FC Győr 4–1

Aqvital FC Csákvár–Békéscsaba 1912 Előre 1–2

Diósgyőri VTK–III. Kerületi TVE 1–1

FC Ajka–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–1 

Vasas FC–Nyíregyháza Spartacus FC 2–0 

Soroksár SC–Dorogi FC 1–2

Budaörsi SC–Tiszakécskei LC 3–0

Szentlőrinc–Szombathelyi Haladás 0–0

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App