Férfi vízilabda OB I. 1., forduló:

-Szegeden nyert az OSC.

 

 

  • A vízilabda OB I., 1. fordulójában elhalasztott mérkőzést játszott le ma, a Tiszavirág Sportuszodában, a Szegedi-Vízilabda Egylet, a fővárosi, OSC csapatával. A bajnoki fordulóban, mind a két csapat már megküzdött a Metalcom Szentes csapatával és mind a két együttes legyőzte, a Kurca- partiakat. A mérkőzést képét tekintve Varga Dániel csapata nem bízta a véletlenre az első negyedben magabiztosan öt gólt lőttek, amire szegedi részről nem érkezett válasz, 0-5. A második játékrész elején a hazaiak játékosa Sánta Dani törte meg a szegediek „gólcsendjét”, 1-7. A második szegedi gól is ebben a negyedben született, de a BL-ből egyből szegedre érkező Varga Dániel csapata fáradhatatlan volt,  ezen a bajnoki mérkőzésen is. Top formájukat mutatták, mint a BL-ben is  és a második negyedben négy gólt dobva 2-9-re alakították az eredményt a  félidő végére. A következő két negyedben szorosabb lett a küzdelem ez annak is köszönhető, hogy Kiss Csaba a szegediek vezetőedzője taktikát változtatott, aminek meg is lett az eredménye. A harmadik negyedben három gólt lőttek a szegediek, Bóbis Botond, Kürti Dominik, Kardos Alexander, és ez volt az a negyed , amit a szegediek nyertek meg, 3-2-re. A negyedik utolsó negyedben is ennyi gól született, csak fordítva az OSC szerzett három gólt és ezzel, 14-7-re megnyerték a találkozót. A szegedieknél Bóbis és Lakatos Soma volt a legeredményesebb, két-két góllal. A szegediek jövőhét kedden 12:30-kor ismét vízbe szállnak és a bajnoki- címvédő, Szolnok lesz az ellenfelük.

Cikk/Szokodi László

Szegedi VE–OSC 7 – 14  (0 – 5, 2 – 4, 3 – 2, 2 – 3)

E.ON férfi vízilabda OB I., 1. forduló. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, V: Kenéz, Petik.
Szegedi VE: Molnár D. – Sánta 1, Kardos 1, Bóbis 2, Boros, Vékony, Lakatos 2. Csere: Gyapjas B. (kapus), Tóth Gy., Mekkel, Baj, Horváth Zs., Kürti 1, Hajdu.

Vezetőedző: Kiss Csaba.

OSC: Lévai – Várnai 1, Salamon, Csacsovszky E. 2, Vigvári Vi. 3, Burián 4, Hárai 1. Csere: Dévai (kapus), Sziládi, Manhercz K. 1, Dala, Kondor 1, Bundschuh, Aranyi 1

Vezetőedző: Varga Dániel.

Borítókép/Szokodi László

2021 09.29

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App