-Hazai pályán kapott ki a női válogatott, Szlovákiától.

 

NŐI Európa-Bajnoki selejtező
F-csoport:
Magyarország–Szlovákia 1–2 (0–0)
Budapest, Illovszky Rudolf Stadion. Vezette: Hristiyana Guteva (bolgár)
Magyarország: Bíró – Szemán-Tóth (Magyarics, 61.), Turányi, Németh H. – Mosdóczi, Rácz Zs., Fenyvesi (Nagy Virág, 87.), Csiki – Zágor (Pusztai, 72.), Vágó F., Zeller (Kocsán, 87.).

vezetőedző: Markó Edina
Gólszerző: Pusztai (90+2.), ill. Hmírová (68.), Mikolajová (80.)

Szlovákia: M.Korenclová-, M.Havranová,- (L. Ondrusová, 90+4), A.Bíróová, P. Fischerová, P. Hmírová- (D.Kolenicková, 90+4), Diana Bartovicová, M.Mikolajová, D.Skorvánková- (V.Sluková,89.p), J.Vojteková, M.Surnovská.

vezetőedző: Peter Kopún

 

 

Értékelések:

 Az első félidőben védekezésben meg tudtuk valósítani, amit elterveztünk. A támadójátékunkban azonban sok volt a pontatlanság, nem tudtunk úgy odaérni a kapu elé, ahogy szerettünk volna, ezért gondoltuk, hogy váltásra van szükség. Nem voltunk olyan formában, ami hozta volna a helyzeteket, de nem akarok kifogásokat keresni. Tetszett, hogy végig tudtunk küzdeni és szépítettünk, de ez alap kell, hogy legyen egy válogatottnál – értékelt a mérkőzést követően Markó Edina.

A csapat kapitánya, Vágó Fanni pedig így fogalmazott:

– Nagyon szomorú vagyok, nem érdemeltünk győzelmet. Bátortalanul játszottunk, így nem lehet gólokat rúgni. Az összes második labdát megszerezték, kontráztak, veszélyesebbek voltak. Mi nem mertük megfutni a mélységi beindulásokat.

Az ötödik válogatott mérkőzésén már harmadik gólját szerző Pusztai Sára szintén a pontatlanságot és a későn érkező gólt okolta:

– Kemény ellenfél volt a szlovák, de nem annyira, hogy ne tudtunk volna nyerni, ha előbb jön ez a gól. Nem fognám a vereséget a hiányzásokra, úgy kell megoldani a meccset, ahányan vagyunk. Kapkodtunk, pontatlanok voltunk.

Forrás:www.mlsz.hu

 

 

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App