– Több ezer szurkoló előtt nyerte meg a Ferencváros a bajnoki derbit, az Újpest ellen

 

A Magyar Labdarúgó bajnokság 31. fordulójának rangadója a már bajnok Ferencváros, a Groupama Arénában fogadta az Újpest FC csapatát. A Ferencváros már bajnokét lépett pályára, de Sergei Rebrov a hazai csapat vezetőedzője a mérkőzés előtt, úgy nyilatkozott, „Függetlenül a bajnoki címtől, a derbi meghatározó, és fontos a győzelem, „-nyilatkozta a szakember. A mérkőzés a hazai játékosok számára is  fontos, volt. Az első olyan mérkőzés volt ami a járvány után amit, a kormány rendelet alapján engedélyezett. Miszerint a járvány enyhülésével a korlátozások feloldásával a szurkolók is élőben megtekinthették a mérkőzéseket a hazai labdarúgó bajnokság összes fordulójában. Ha nem is volt telt ház több, mint tizenötezer szurkoló látogatott ki a mérkőzésre.

 

Ferencvárosi TC–Újpest FC 1–0 (0–0)
Groupama Aréna, nétő: 15727 főv.: Bogár
gólszerző: Boli (53.)
sárga lap: Haratin (10.), Blazic (28.), Isael (47.), illetve Novothny (16.), Zsótér (68.), Katona (90.), Ristevski (90.)

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics (Frimpong, 25.), Blazic, Botka, Civic – Haratin, Sigér (Vécsei, 61.) – Zubkov, Isael (Skvarka, 61.), Nguen (Csonka, 82.) – Boli (Szihnyevics, 82.)
Újpest: Banai – Pauljevic (Balázs B., a szünetben), Heris, Ristevski, Burekovic – Szakály P. (Onovo, 61.), Nwobodo – Simon (Bacsa, 61.), Zsótér (Katona, 83.), Perosevic (Koszta, 61.) – Novothny

 

Forrás: YOUTUBE: Ferencváros videó összefoglaló a mérkőzésről.

Cikk/SZAMY:Szokodi L.

Fotó/SZAMY:Szokodi L.

Képgaléria:

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App