-Tokmac kezdő lesz-e a mai, Ferencváros TC -Budafok MTE mérkőzésen?

 

Az 5. fordulóban elhalasztott mérkőzést játssza le a Budafoki MTE, és a Ferencváros  csapata. A Ferencváros az idei évben, a DVTK ellen kapott ki, míg a Puskás Akadémia otthonában döntetlent értek el, a múltheti fordulóban. A bajnok csapat, így is magabiztosan vezeti a hazai bajnokságot.

„EGY RECEPT LÉTEZIK: A KEMÉNY MUNKA”- Szerhij Rebrov

 

Fotó/SZAMY ( Szerhij Rebrov, a Ferencváros TC vezetőedzője)

A mester a találkozó előtt így nyilatkozott:

„- A labdarúgás már csak ilyen. Van, hogy az ember a legnehezebb helyzetből is gólt lő, de előfordul, hogy egyszerűen rossz napot fog ki a játékos. Továbbra is vezetjük a bajnokságot és erős csapatunk van. „

A jelek szerint, nem feltartott kézzel érkeznek a mai Budafoki mérkőzésre. A találkozót, este 20:00 órától rendezik, zárt kapuk mögött. Az esetleg. hogy a Ferencváros egyik legjobb játékosa Tokmac kezdő lesz-e a mai mérkőzésen, azt Szerhij Rebrov tudja csak.

A mester a budafoki mérkőzésről így nyilatkozott:

– A Budafok csapatként nagyon egységes és erős. Pontosan tudják, hogy ha jól együttműködnek a játékosok a pályán, akkor megnehezíthetik az ellenfelek dolgát.  Nem lesz egyszerű ellenük játszani, éppen ezért maximális koncentráltsággal készülünk erre az összecsapásra is. A Budafoknál sok tehetséges, lelkes, fiatal játékos szerepel, tele bizonyítási vággyal. Biztosan mindent meg fognak tenni, hogy jó eredményt érjenek el ellenünk. Legutóbb is szoros mérkőzést játszottunk ellenük, most is erre számítok.- mondta, Szerhij Rebrov,  olvasható, a csapat honlapján.

 

A Budafoki MTE csapat sincs könnyű helyzetben, hiszen az őszi szezon utolsó találkozóján a Honvédtól kaptak ki, úgy, hogy már az első percben megszerezték a vezetést. Az idei első mérkőzésen, hazai pályán,  egy döntetlennel kezdte meg a szezont a csapat. A bajnoki szezon meglepetés csapata az MTK  ellen tudtak egy pontot szerezni. A találkozóról itt olvashatsz:  Budafiki MTE – MTK Budapest 2-2

A két csapat decemberben a bajnoki forduló 16. fordulót már lejátszották, akkor a Fradi hazai pályán 2-1-re tudott győzni a Budafok ellen.

A mérkőzésről képes és szöveges beszámoló Academy Media oldalon.

Fotó/SZAMY

BAJNOKSÁG ÁLLÁSA:

A másik elhalasztott mérkőzést is ma játsszák le:

Kisvárda Master Good-MOL Fehérvár FC 17.45

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App