OTP BANK LIGA 7., FORDULÓ:

Pintér hangja nem csak a pályán volt, hangos!

 

Az OTP Bank Liga 7. fordulója, az esélyesebb csapatok győzelmét hozta.

Na de kezdem az elején!

Pénteken a Zalaegerszeg, hazai pályán fogadta a Paks csapatát. A mérkőzés első negyedórájáig bírta ki a hazai csapat, gól nélkül, ezután  a Paks elkezdte a gólgyártást és ötig meg sem állt. A hazaiak két gólt rúgtak, de ez édeskevés volt, a Paks elleni potszerzéshez. Waltner Róbert csapata jelenleg a tabella alsó részén áll, és ha valami csoda nem segít a csapaton, akkor Waltner Róbert vezetőedző „székét” is megrezegtetheti a vezetőség.

A szombaton három mérkőzést rendeztek ezek közül kettőről beszámolót is készítettem link itt: MTK – Mezőkövesd

Az MTK Budapest – Mezőkövesd mérkőzésre látogattam ki. A  frissen szerzett PRO  Licences diplomás Giovanni Costantino számára ez volt, az első bajnoki győzelem. A mérkőzésen végig küzdő MTK nem engedte magára a Mezőkövesd csapatát. A folyamatos  harc hevében két MTK-játékos  is sérülést szenvedett, így az olasz szakember több hétig nem számíthat, Nagy Zsomborra és Marko Perkovicra.

MTK Budapest vezetőedzőjének, Giovanni Costantino nyilatkozata:

Az ellenfél együttese, ezen a hazai  mérkőzésen sem tudta bevenni,  Mijatovic hálóját. Pintér Attila a mérkőzés alatt, folyamatosan el látta csapatát taktikával, az viszont amit kapott a csapat a mérkőzés után az öltözőben, arról csak annyit, mi a média teremben is hallottuk…!

A Mezőkövesd vezetőedzőjének, Pintér Attila nyilatkozata:

Az MTK a megszerzett három ponttal feljött a tabella 5., helyére, míg a Mezőkövesd a 9., helyén parkol továbbra is.

A  MOL Fehérvár – Puskás Akadémia megyei derbi is elég izgalmas volt, de ezen a találkozón nem születt gól, így pontosztozkodás született, a Fehérvár a 7., helyen áll és előtte a Puskás Akadémia foglalja el helyét a bajnoki tabellán. A mérkőzésről beszámoló itt: Fehérvár- Puskás Akadémia

A Honvéd a Gyirmót otthonában páholta el a hazai alakulatot, 5-2-re, és ezzel a győzelemmel, Horváth Ferenc csaopata, kis sumi módon, már a tabella 4., helyére pottyant. A Gyirmót amióta csak feljutott az „elit ligába”, azóta folyamatosan a levegőért kapkod, és hogy megszerezze az első  győzelmét, de eddig ez nem nagyon akar összejönni, a  győri csapatnak. Eddig   három döntetlent tudhat magáénak a csapat, amiért  három pont jár, ami pillanatnyilag a a tabella utolsó helyére elég.

Vasárnap két mérkőzést rendeztek a Kisvárda hazai pályán fogadta a DVSC csapatát. A találkozón a vendégek gyorsan megszerezték a vezetést és az  első félidő, 0-1-es, vendég  vezetéssel zárult a félidő. A második félidőre, egy   harsos szellemű kisvárdai csapat lépett pályára és a második félidő elején, elöször kiegyenlített a hazai csapat, Jasmin góljával, majd a mérkőzés utolsó percében, Lázár fordulásból lőtt bombájával megszerezte a vezetést és a győzelmet is a Kisvárda. Joao Janeiro csapata, hat győzelemmel továbbra is vezeti a bajnokságot.

A Ferencváros hazai pályán fogadta az Újpest csapatát.A találkozót a zöld-fehérek nyerték, 3-1-re és a tabellán a Kisvárda mögött a 2., helyen állnak, míg a lila-fehérek rossz sorozata tovább folytatódik és az utolsó előtti helyen, a kieső helyen állnak.

Cikk/Szokodi L.

Borítókép/Szokodi László

2021 09.27

ZTE FC – PAKSI FC 2-5

09.25 SZOMBAT:

17:00 MTK BUDAPEST – MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 1-0

17:00 Gyirmót FC GYŐR – Budapest Honvéd 2-4

19:30 MOL FEHÉRVÁR FC – PUSKÁS AKADÉMIA FC   0-0

09:26:

KISVÁRDA MASTER GOOD –  DVSC  2-1

FERENCVÁROSI TC – ÚJPEST FC  3-1

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App