-Már nem Michael Boris az MTK vezetőedzője.

 

„Fiatal magyar játékosokkal vágunk neki, a következő bajnoki szezonnak .”-Michael Boris

 

A 2020/2021-es OTP BANK Liga befejeződött. A bajnoki szezon egyik meglepetés csapata, kétség kívül, az MTK Budapest.

Michael Boris vezetésével 11 győzelem, 9 döntetlen, és 13 vereséggel. A  bajnoki forduló utolsó mérkőzését is vereséggel zárta a fővárosi csapat idegenben, a Mezőkövesd elleni 5-1-es nagyarányú vereséggel a bajnokság előtti kitűzött 45 pontot nem tudta elérni a csapat és a 7. helyen zárta a bajnokságot az MTK.

A mai napon a csapat közös megegyezéssel szerződést bontott a német szakemberrel, Michael Borissal. A szakember irányításával került vissza az NB I.-be a csapat. Szakmai irányítása alatt a magyar válogatott keretbe, több játékos is meghívót kapott Marco Rossi szövetségi kapitánytól, Varga Roland, Schön Szabolcs.

Az MTK Budapest vezetése a lezárult szezont értékelve arra jutott, hogy csapatunknak új impulzusokra van szüksége a folytatásban. Ennek megfelelően a következő szezont új vezetőedzővel kezdjük majd, és  a mai nappal közös megegyezéssel távozik posztjáról Michael Boris. A német szakember két éve vette át labdarúgócsapatunk irányítását, klubunk köszönettel tartozik neki az elvégzett munkájáért. Ezúton is kívánunk további edzői pályafutásához sok sikert!, olvasható az MTK hivatalos honlapján.

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App