OTP BANK LIGA, 29., FORDULÓ:

Az OTP Bank Liga 29., fordulójában is kemény csatározások várhatók. A legnagyobb érdeklődés a Ferencváros- Újpest mérkőzés  követi, a mérkőzésre már elővételben minden jegy elkelt. A Ferencváros a hétközi elődöntő  kupafordulóban az ETO FC 4-1-es legyőzésével jutott a döntőbe, míg az Újpestet a Paks búcsúztatta az elődöntőben. Így Milos Kruscic az újpestiek vezetőedzőjének már csal a bajnokságra kell összpontosítani. 

Ki gondolta volna, a 13., forduló végén, amikor is az Újpest a tabella utolsó helyén állt, hogy a 28., forduló végén a bajnoki tabella 4., helyén fog mosolyogni.

Fotó/ Szokodi László

Igaz a 4., hely eléréséhez a  a szerb szakember is nagyban hozzájárult, hogy a csapat idáig eljusson. Az elmúlt kilenc mérkőzésből, csak egyet veszített el a csapat, ami azt jelzi, hogy otthon és idegenben is meghatározó az újpestiek játéka. Erre a hétvégi bajnoki fordulóban nagy szükség is lesz, hiszen a bajnokságot vezető Ferencváros vendégei lesznek. Az idei bajnokságban a lila-fehér alakulat kétszer már kikapott a Fradi-tól ősszel 3-1-re, míg január végén hazai pályán kaptak ki 1-0-ra a zöld-fehérektől.

– A Kruscic mentalitás és taktika jónak ígérkezik, de majd eldől mire lesz elég a cím védő ellen. Ha Kruscic vezette Újpest a hétvégi derbin legyőzi a Ferencváros csapatát, akkor biztosak lehetünk, nagy eséllyel ő lehet a hónap  a   hónap edzője.

Fotó/ Szokodi László

– A másik esélyes jelölt,  Michael Boris aki az első MOL Fehérvár „lábadozó” mérkőzések után , áprilisban már két győzelmet tudhat magáénak és egy döntetlent. A hétvégén a bajnoki tabella második helyén parkoló Puskás Akadémiát fogadják hazai pályán és ha Michael Borisék nyerni tudnának és az Újpest vereséget szenved, úgy a MOL Fehérvár a 4., helyre lépne előre  és Michael Boris is esélyes a cím megszerzésére.

Borítókép/ Szokodi László

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App