-Két gólt lőtt a Budafok, de mégis, a Paks távozott három ponttal.

Budafoki MTE-Paksi FC 2-3 (2-3)

Játékvezető: Erdős József

Gólszerzők: Ihrig-Farkas (7.), Kovács D. (27. – 11-esből), illetve Sajbán (15.), Hahn (29.), Bognár I. (42.)

Budafok MTE: Póser – Huszti A., M. Nikolic, Romic, Medgyes – Soltész, Kulcsár K. (Zsóri, a szünetben), Oláh – Ihrig-Farkas (Skribek, a szünetben), Kovács D. (Micsinai, 65.), Szabó M.

vezetőedző: Csizmadia Csaba

Paksi FC: Hegedűs – Lenzsér, Böde, Gévay – Osváth (Kulcsár D., 57.), Balogh B., Bognár I. (Ádám, 81.), Bertus – Sajbán, Haraszti (Szabó J., 57.), Hahn (Vas G., 71.)

vezetőedző: Bognár György

Mérkőzés alakulása:

Mindjárt a kezdés után bátor támadójátékot vállalt fel az egyaránt jó formában lévő két együttes, ennek eredményeként az első félidőben jól szórakozhattak a nézők, és láthattak öt találatot. A hazaiak kétszer jutottak vezetéshez, a 7. percben Ihrig-Farkas nem túl nehéz lövését védte be Hegedűs, majd a 27. percben Kovács értékesítette azt a büntetőt, amit ő harcolt ki Bödével szemben. A paksiak leginkább beívelésekkel próbáltak zavart kelteni a hazai védelemben – többször sikerrel -, és a kétszeri egyenlítést követően a szünet előtt átvették a vezetést. Előbb Sajbán a védők mögé beívelt labdát fejelte közelről a kapuba, majd Hahn szöglet után szerzett szemfüles találatot a budafoki védelem asszisztálása mellett, Bognár pedig átlövésből volt eredményes. A felfogás nem változott a folytatásra sem, de sokáig mégsem jutottak közvetlen a kapuk elé a támadások egyik oldalon sem. Aztán közel húsz perc elteltével a Budafok mezőnyfölényt harcolt ki, és beszorította a vendégeket, de helyzeteit sorra elpuskázta. Válaszul a Paksnak voltak ziccerei és kapufája is. A hajrában elfogyott az ötlet a Budafokból, a kapu elé ívelt labdákkal pedig nem tudott komoly zavart kelteni, így az egyenlítés is elmaradt. A Budafok három győzelem után kapott ki ismét a bajnokságban, a Paks viszont Bognár György vezetőedző irányításával továbbra is veretlen: egy döntetlen mellett negyedszer nyert.

Forrás: www.mlsz.hu

 

 

„Kétszer is vezettünk, aztán könnyű gólokat ajándékoztunk a Paksnak. Az elmúlt időszakban erősek voltunk a beadások hárításában, most pedig aláfutottunk a labdának. Sajnálom a mérkőzést, mert másképp is alakulhatott volna, de tanulunk ebből is, sok munka van még előttünk. Mondhatjuk, hogy ma győzött a rutin.”-,nyilatkozta Csizmadia Csaba

 

Az első félidőben voltak gondjaink, de aztán rendeztük a sorokat, Szabó Janival felgyorsult a védelmünk, és ha nem is játszottunk frissen, nagyon szervezetten és fegyelmezetten meg tudtuk nyerni a mérkőzést.”-mondta, Bognár György

 

Képgaléria:

Fotó/SZAMY

 

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App