-A megtépázott játékoskerettel pályára lépő Újpest, kikapott az MTK-tól

 

Újpest FC-MTK Budapest 0-4 (0-3)

Szusza Ferenc Stadion, 1150 néző. Vezette: Solymosi, Gólszerzők: Prosser (4., 10.), Miovski (18., 93.)

Újpest FC: Németh M. – Kastrati, Nagy Zsolt (Varga B., 69.), Baosic, Pauljevic – Mitrovic – Hajdi (Laczik, 93.), Fehér C. (Szűcs Á., 87.), Stieber Z., Antonov – Tallo (Büki, 87.)

megbízott szakvezető: Mundi Viktor

MTK Budapest: Mijatovic – Balázs B. (Ikenne-King, 66.), Ferreira, Nagy Zsombor, Schön – Cseke (Biben, a szünetben), Mezei Sz. (Osei Clinton, 83.), Kata – Gera (Kanta, 83.), Miovski, Prosser (Lencse, 66.)

vezetőedző: Michael Boris

 

A mérkőzés előtt az Újpest csapata, halasztást kért,  a koronavírus miatt. Több játékos sem tudott a csapat rendelkezésére állni, ehhez az MTK nem járult hozzá, így foghíjasan is, de több korosztállyal fiatalabb játékosokkal pótolta a hazai csapatot Mundi Viktor, aki Predrag Rogant helyettesítette ezen a mérkőzésen. Az MTK, már az első pillanatokban harcias futball játékkal fölénybe kerekedett  és a 4. percben Prosser találatával meg is szerezte a vezetést. A hazai csapat részéről egy két passzon kívül nem történt semmi. A mérkőzés megkezdése előtt egy órával kiderült a hazai Újpesti csapatból még 4 játékos nem léphet pályára, így a helyettesítő Mundi, úgy ült le a kispadra, hogy szinte, semmilyen összehangolt taktikát nem tudtak egyeztetni a játékosokkal. A vendég MTK az első félidőben 3 gólt szerzett, majd a második félidőben még egy gólt tudott lőtt, így alakult ki a 4-0-ás eredmény, és három ponttal távoztak, a Szusza Ferenc Stadionból. Az Újpest játékosainak jobbulást.

 

ÉRTÉKELÉSEK:

 

Klip/SZAMY: Michael Boris, az MTK vezetőedzőjének nyilatkozata.

 

Klip/SZAMY: Mundi Viktor, az Újpest FC megbízott szakvezetőjének nyilatkozata.

 

 

Képgaléria:

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App