EURÓPA KONFERENCIA LIGA-SELEJTEZÖ, 2., FORDULÓ, 1., MÉRKŐZÉS

Mint arról már beszámoltam a MOL Fehérvár csapata 4-1-re győzött hazai pályán a Konferencia Liga-selejtező második fordulójának első mérkőzésén. Az első fehérvári gólt megelőzően, érkezett Michael Boris utasítása!    

A mérkőzés 33. percében egy ütközés során  Ilkin Qirtimov ,  az azeriek játékosa olyan rosszul esett a földre, hogy  azonnali orvosi beavatkozást igényelt. A magyar orvosi beavatkozást követően, a pályáról hordágyon levitt játékos állapotát stabilizálták. A sajtótájékoztatón az azeri vezetőedző megköszönte a magyar orvosi stábnak a gyors beavatkozást és a magyar szurkolók kimutatott pozitív emberi magatartását.

Fotó/ Szokodi László

Elmar Bakhshiyev

„Két különböző félidőt láttunk. Az első félidőben többet láthattunk a pályán abból, amit akartunk. A szünet után az ellenfél nyomása alatt játszottak játékosaink. Nem tudtuk elviselni ezt a nyomást. Összességében alakul a csapat. Úgy gondolom, hogy a visszavágón tartalmasabb futballt fogunk mutatni. Igyekszünk mindent megtenni a gabalai meccsen. A sérült Ilkin Kirtimovnak tapsoló rajongók nagyon pozitív cselekedet az emberi volt, a magyar szurkolóktól. Köszönöm nekik a játékosnak nyújtott támogatást. Megmutatták, hogy ismerik a futballt. Legutóbbi állapotáról nincs információnk. Reméljük, hogy nem történik semmi komoly.”-,nyilatkozta az azeri csapat vezetőedzője

 

 

MOL Fehérvár FC – Qabala ( azeri)   4 – 1

Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó, 4750 néző,  V: Sjöberg (svéd)

Gólszerzők: 30′,74’, Kodro, 67’,Rus,90’Zivzivadzew ill., 16′, Raphael A.
Mol Fehérvár: 
Kovács D. – Rus, Szerafimov, Sabanov – Nego, Rúben Pinto, Fiola, Heister – ifj. Dárdai Pál, Petrjak – Kodro
Vezetőedző: 
Michael Boris


Vezetőedző: 
Rockov (k.), Dala (k.), Pokorny, Makarenko, Zivzivadze, Stopira, Kojnok, Hangya, Bamgboye, Lednev, Babos, Bumba
Qabala: 
Agayev – Qirtimov, Musayev, Ruan, Isayev – Abu Akal, Alimi – A. Mammadov – Muradov, Santos, Schorr Utzig


Vezetőedző: 
Elmar Bakhshiyev

Borítókép/ Szokodi László

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App