Férfi kézilabda, Bajnokok Ligája,” A”- csoport,  2. forduló:

 

  • A tegnapi Férfi kézilabda Bajnokok ligája, 2. , fordulójában a hazai csapatok győzelmét hozta. a dán Aalborg a vártnál simább győzelmet aratott hazai pályán a francia  Montpellier csapata ellen. Az Elverum csapatára, majd fél szemmel figyelni kell a Picknek Szegednek is. Az Elverum  idegenben, a  THW Kiel otthonában küzdött a pontszerzésért, és az első félidőt 20-20-as döntetlennel zárták a norvégok. A  második félidőre azonban  a norvég csapat elfáradt és ezt   a német THW Kiel csapat kihasználva 5 gólos  német győzelemmel zárult a találkozó, 41-36. A Vardar hazai pályán magabiztos játékkal győzte le a fehérorosz Meskov Breszt csapatát, 35-27. A Pick Szeged hazai pályán fogadta a horvát bajnok Zagreb csapatát.

A mérkőzés első percei nem a hazai csapat góljairól szólt, hiszen az első két gólt a vendég csapat szerezte, de a tizedik percre kiegyenlített a hazai Pick Szeged csapata,  ez után még a horvátok egyszer,  3-2-nél vezettek, majd a hazaiak felpörögtek, először kiegyenlítettek, majd átvették a vezetést, amit már a mérkőzés végéig meg is tartottak. Frimmel és Alilovic parádézott, amit a kilátogató szegedi szurkolók nagy üdvrivalgással viszonoztak.

Fotó//Szokodi L.

PICK Szeged  –   HC PPD Zagreb (horvát) 30–21 (10–7)

Szeged, újszegedi sportcsarnok, 2500 néző. Vezette: Schulze, Tönnies (németek).
PICK Szeged: Alilovic – Radivojevics 1, Garciandía 2, Gaber 1, Bánhidi 3, Bodó 1, Frimmel 6/4. Csere: Bombac, Henigman 1, Mackovsek, Tönnesen 3, Martins 4, Sostaric 7, Rosta 1, Rea. Vezetedző: Juan Carlos Pastor.
HC PPD Zagreb: Slavic – Cupic 1/1, Leimeter 3, Vistorop 4, Musa 2, Obranovic 2, Mandic. Csere: F. Ivic (kapus), Gojun, Klarica, Grahovac 3, Cavar 2/1, Sirotic, Klis 4, Matanovic. Vezetőedző: Ivica Obrvan.
Hétméteres: 5/4, ill. 2/2.
Kiállítás: 10, ill. 4 perc.

A mérkőzés utáni, hivatalos sajtótájékoztató:

Sandro Obranovic, Ibica Obrvan, Juan Carlos Pastor, Bánhidi Bence.

Borítókép/Szokodi L.

Aalborg (dán)–Montpellier (francia) 36–28 

Vardar 1961 (északmacedón)–Meskov Breszt (fehérorosz) 35 – 27
THW Kiel (német)–Elverum (norvég) 41 – 36

Borítókép/Szokodi L.

2021 09.23

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App