-Döntetlennel ért véget az örökrangadó, az Új Hidegkuti Stadionban.

 

MTK Budapest-Ferencvárosi TC 2-2 (0-2)
Gólszerzők: Nagy Zs. (55.), Varga R. (59., 11-esből), illetve Zubkov (1., 23.)
MTK Budapest: Mijatovic – Alho (Ikenne-King, 60.), Perkvovic, Nagy Zs., Herrera – Mezei, Kata (Dimitrov, 34.), Cseke – Varga R. (Balázs B., 91.), Miovski (Prosser, 60.), Schön
Ferencvárosi TC: Dibusz – Lovrencsics (Wingo, 78.), Mmaee, Dvali, Civic – Sigér, Laidouni – Kharaishvili (Nguen, 68.), Uzuni (Skvarka, 68.), Zubkov (Mak, 78.) – Isael (Baturina, 85.)

Fotó/SZAMY

  • Mint már arról a beharangozóban írtam az Örökrangadón, az MTK, Ferencváros mérkőzésen nem csak a pályán lesz nagy küzdelem. Így is lett a mai lejátszott mérkőzésen két különböző félidőt láthattunk. Az első félidőben Sergei Rebrov csapata az első percben nekirontott a hazai MTK csapatának, szó szerint és  a második percben meg is szerezték a vezetést. Ez nagy pofonként érte a még „öltözőben ragadt hazai gárdát és egyáltalán nem tudtak, mit kezdeni a folyamatosan támadó Fradi ellen. Ennek következtében már a következő találat sem váratott sokat, hiszen egy újabb vendég támadás után ismét bevették, Mijatovic  kapuját ,2-0-ra vezet a vendég Ferencváros csapata. A félidőre ezzel az eredménnyel vonult le pihenni a két csapat. A második félidőre egy új szellemű MTK érkezett a pályára és folyamatos labdaszerzés mellett, nem voltak rest az ellenféllel összekapaszkodni, csak, hogy ne tudjon helyzetet kialakítani a vendég csapat. Az 55. percben Nagy Zs. találatával szépített a hazai csapat, majd négy percre rá  a Ferencváros ellen ítélt bünetőt, Bogár G., játékvezető, amit Varga R. értékesített , kiegyenlített a hazai csapat, amit nm gondoltuk volna, hogy ilyen nagy durranás lehet 2-0-ás vezetés  után. Azt sajnos a két vezetőedző sem árulta el az Academy Mediánák , milyen taktikával engedték pályára a csapatukat. Az biztos egy nagyon jó mérkőzést láthattunk, ami nem csak a pályán zajlott. A Ferencváros továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát, az MTK feljött a dobogó harmadik fokára.

 

CIKK/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App