OTP BANK LIGA 7., FORDULÓ:

 

-Fájó győzelem az MTK-nak a mezőkövesdi siker.

  • Mint arról már beszámóltam, az OTP Bank Liga 7. fordulójának szombati nyitómérkőzésén a Mezőkövesd az MTK találkozóra látogattam ki. A mérkőzés egy gólos hazai győzelmet hozott. A győzelmi örömöt beárnyékolja, hogy Giovanni Costantino vezetőedző, több hétig nem számíthat, két meghatározó játékosára,  a szegedi születésű Nagy Zsomorra és Marco Perkovicra. A tegnapi találkozó 10′- percében sérült meg Zsombor,  akit egyből le kellett cserélni,  a vizsgálat kimutatta, hogy a csapatkapitány, légmellett kapott. A hosszabbításban egy ütközés közben esett össze Marko Perkovic, akit hordágyon kellett levinni, mert nem bírt lábra állni.

A mérkőzés után, a csapat hivatalos honlapa is  beszámolt az esetről:

Nagy Zsombort és Marko Perkovicot is le kellett cserélni sérülés miatt, a jelek szerint jó ideig nem számíthat rájuk a szakmai stáb.
– Zsombor sajnos légmellet kapott, a kórházban megtörtént az ilyenkor elengedhetetlen csövezés is. Ez egy rendkívül kellemetlen sérülés, kell némi idő, amíg a fiatal játékos újra elkezdheti óvatosan a mozgást. Időigényes, amíg minden gyakorlatot teljes intenzitással végezhet, így mérkőzéseken több hétig nem lesz bevethető. Markónak az első diagnózisok alapján szinte biztosan eltört a bokája, egy hétig gipszet visel majd, azt követően újabb vizsgálatok várnak rá, de az első becslése szerint az őszi szezonban már aligha térhet vissza – adott tájékoztatást a játékosok állapotáról Dr. Dreissiger Imre, csapatunk orvosa.

Forrás/ https://www.mtkbudapest.hu/hu/hirek/

MTK Budapest – Mezőkövesd Zsóry FC 1-0 (0-0)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 800 néző, V: Farkas Á.

Gólszerző: 90’Miovszki

MTK Budapest: Mijatovic M., Nagy Zs., Ramadani Y., Weir J., Grozav G., Miovski B., Kosznovszky Márk Balázs B., Perkovic M., Kovácsréti M., Nagy B.

Vezetőedző: Costantino Giovanni

Mezőkövesd ZSóry: Riccardo P., Baki Á., Derekas Z., Dino B., Kocsis G., Farkas D., Cseri T., Matija K., Antonio V., Nagy D., Marin J.,

Vezetőedző: Pintér Attila

Borítókép/Szokodi L.

2021 09.26

 

OTP Bank Liga 7., forduló párosítása:

09.24 PÉNTEK

ZTE FC – PAKSI FC 2-5

09.25 SZOMBAT:

17:00 GYIRMÓT FC GYŐR – BUDAPEST HONVÉD 2-4

17:00 MTK BUDAPEST – MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 1-0

19:30 MOL FEHÉRVÁR FC – PUSKÁS AKADÉMIA FC 0-0

09:26:

KISVÁRDA MASTER GOOD –  DVSC

FERENCVÁROSI TC – ÚJPEST FC

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App