FRANCIA LABDARÚGÓ KUPA-DÖNTŐ 

A szombaton megrendezésre kerülő francia kupadöntő előestéjén megtartott hivatalos sajtótájékoztatón a Nizza vezetőedzője, Christophe Galtier az alábbiakat nyilatkozta a sajtó munkatársainak:

Christophe Galtier ( OGC Nice )

Fotó/ Szokodi László

„Azt várom a játékosaimtól, hogy ne legyen nyomás, hogy szórakoztató legyen, sok befektetéssel, de nyomás nélkül. Ha elkezdünk nyomást gyakorolni egy ilyen találkozóra, jobb volt hamarabb kijönni a versenyből. . Ez a megfelelő jutalom egy nagyszerű szezonért. Remélem, vissza tudjuk vinni ezt a trófeát szurkolóinknak.”

FC Nantes

„Nagyon fontos lépés volt a vezetőségem részéről, hogy megfigyelhessem a Nantes-t. Még ha nyertünk is a bajnokságban, a Nantes sok problémát okozott számunkra, de a döntő nem fog kinézni úgy, mint ez a meccs. Ez a csapat gólt szerez. sok, jó formában lévő játékosokkal. A védekezés-támadás átmenetben ez sok problémát okozhat.”

 

„Normális, hogy Antoine optimista, az edző szerepe, hogy bizonyos önbizalmat sugározzon. Én, két hétig sokkal jobban érzem magam a csoportomban. Fizikai szempontból „a csapat egésze a rendelkezésemre áll. a hosszan tartó sérültek közül. Szerintem nincs favorit, még ha előrébb is vagyunk a bajnokságban. De a helyezésnek nincs értéke egy döntőben, a formai állapot az uralkodó, és a két csapat ugyanolyan formában.

 

FRANCIA LABDARÚGÓ KUPA-DÖNTŐ 2022

OGC Nice – FC Nantes

05.07 SZOMBAT 21:00, PÁRIZS , STADE DE FRANCE

ÉLŐBEN A SZOKODI ACADEMY MEDIA OLDALON!

Borítókép/ Szokodi László

2022 05.06

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App