FRANCIA LABDARÚGÓ KUPA-DÖNTŐ 

A francia labdarúgó kupasorozat utolsó állomására érkeztünk. Már csak két csapat maradt az  FC Nantes, és   a OGC Nice csapata holnap a Stade De France Stadionban mérkőznek meg a kupáért. A  kupa-döntő előestéjén megtartotta a két csapat az utolsó edzést és  a hivatalos sajtótájékoztatón a média képviselőinek kérdéseire válaszolt a két csapat vezetőedzője és egy-egy játékosa.

Az FC Nantes vezetőedzője Antoine Kombouaré nyilatkozata:

„Ez egy más meccs, különleges, mert ez az én edzőklubom, és mindenekelőtt hosszú idő telt el azóta, hogy döntőt játszottunk. Remélem, hogy a múltbeli tapasztalataim, az, hogy már nyertem és veszítettem a Coupe de France döntőjében, a csoport hasznára válik, de szeretném, ha a játékosok is megtapasztalnák a sajátjukat.”

A játékosok állapota

„Van egy kis izgalom, de mindenekelőtt nagy a nyugalom, és ezt szeretnénk üzenni a játékosoknak, mert ez egy döntő meccs, különösen a karrierjük szempontjából.”

Lafont!

„Azért választottam Alban Lafontot, mert amikor döntőbe jutsz, a legjobbat kell kihoznod. Ahogy beszéljük, Alban jobb, mint Rémy Descamps. A Monaco elleni meccsről tudtam.”

A Kolo Muani-Blas-Simon trió 

„Érzékelték a kollektívát, ez nagyon fontos. Nagyon különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, de szeretnének együtt játszani. Ugyanolyan szórakoztatóak a gólszerzés, mint a gólszerzés.”

FRANCIA LABDARÚGÓ KUPA-DÖNTŐ 2022

OGC Nice – FC Nantes

05.07 SZOMBAT 21:00, PÁRIZS , STADE DE FRANCE

ÉLŐBEN A SZOKODI ACADEMY MEDIA OLDALON!

Borítókép/ Szokodi László

2022 05.06

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App