Fotó: Szokodi L.

Ezen a hétvégén rendezik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyesdöntőjét Kölnben, ahol a Veszprém zsinórban negyedszer küzdhet meg a trófeáért.

A hagyományoknak megfelelően Kölnben rendezik meg a kézilabda Bajnokok Ligája négyesdöntőjét, amelynek már zsinórban negyedik éve résztvevője a bakonyi gárda is. Nagy Lászlóék a Szegedet a legjobb nyolc között búcsúztató Paris Saint-Germain ellen vívhatják ki a vasárnapi döntőbe jutást. A Veszprém a csoportkörben kétszer is találkozott Karabaticékkal, de mindkétszer vereséget szenvedett a franciáktól, most szeretnének visszavágni nekik. A Veszprém és a PSG elődöntőjét 15:15-től rendezik szombaton, míg a másik ágon a Vardar Szkopje és a Barcelona csap össze 18 órától.

„A négyes döntőnek nincs esélyese, a legjobb csapatok vannak itt, és ezek közül a miénk az egyik. Az elmúlt négy évben csak a Veszprém tudott mindegyik alkalommal eljutni idáig” – fogalmazott Xavi Sabaté, a Veszprém szezon végén elköszönő mestere a péntek esti, mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. A Veszprém tavaly emlékezetes módon, a Kielce ellen szenvedett vereséget a döntőben a BL Final Fourban, annak ellenére hogy 14 perccel a találkozó vége előtt még kilenc gólos előnyben játszottak.

„Most vagyunk a legjobb formában, így terveztük. Mindenki egészséges és nagyon motivált. Bízom benne, hogy nagy élmény lesz számunkra a torna, és persze fantasztikus szurkolóinknak is” – tette hozzá a spanyol tréner.

www.szegedma.hu

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App