UEFA EB-CSOPORTKÖR „A”-CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. NÉMETORSZÁG
3
2
1
0
8
2
6
7
2. SVÁJC
3
1
2
0
5
3
2
5
3. MAGYARORSZÁG
3
1
0
2
2
5
-3
3
4. SKÓCIA
3
0
1
2
2
7
-5
1

UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

 

 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.    

 

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!

Premier Outlet Budapest
Üzlet 34-35
Budaörsi út 4.
2051 Biatorbágy

+36 23 506 908

Fotó/ Szokodi László ( Balaton Sound )

Heineken Balaton Sound 2024 

A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb elektronikus zenei fesztiválja!

07. 03 –  06 között

jegyek

programok

 

  • Mint ismert a magyar válogatott a Skócia elleni győzelmével még esélyes volt a csoport legjobb harmadik helyén továbbjutni a nyolcaddöntőbe. Azonban a tegnapi ( szerdai ),  utolsó csoportkör mérkőzéseken a török válogatott 2-1-es győzelme még a mieinknek számára kedvezett, viszont a másik mérkőzésen Grúzia sima 2-0-ás ( érdekes ) , győzelme  Portugália ellen , amivel  Grúzia válogatottja futott be  utolsó legjobb harmadik helyre, és ezzel a magyar válogatott számára  befejeződött az Eb.
Fotó/ Szokodi László ( Marco Rossi a magyar válogatott szövetségi kapitánya,)

 

Marco Rossi szövetségi kapitány a hazaindulás előtt, csütörtökön délelőtt sajtótájékoztatóval zárta le az Európa-bajnokságot a válogatott weileri sajtóközpontjában.

– Természetesen mindenki csalódott, hogy az elmúlt napok feszült várakozása után nem sikerült továbbjutni a nyolcaddöntőbe – kezdte a sajtótájékoztatót Marco Rossi. – Az előző Európa-bajnokságon néhány percen múlt a németek elleni siker és a továbbjutás, most gólkülönbséggel maradtunk le a nyolcaddöntőről. Mindenkit bánt a kiesés, de előre kell tekintenünk, még akkor is, ha most nagyon nehéz a jövőről beszélni. Nem kritizálom a játékosokat, megtették, amit tudtak, de páran nem voltak csúcsformában az Eb-n, bízom benne, hogy a következő sorozatokban jobb általános állapotban lesznek majd a keret tagjai. Számomra rendkívül stresszes volt ez az Európa-bajnokság, nem tudtam élvezni egyetlen pillanatát sem. A szörnyű kezdés rendkívüli módon befolyásolta a tornát, hiába jöttünk vissza a folytatásban, a hangulatot alapjaiban határozta meg a Svájc elleni első félidő. Most még nehéz a jövőről beszélni, kell néhány nap, mire leülepszenek az élmények, de remélem, hogy a csapat kivívja a következő nagy tornákon való részvétel jogát is. Az Európa-bajnokság egyik nagy tanulsága, hogy az első meccs a legfontosabb, rendkívül fontos a jó kezdés, legalább a vereség elkerülése, mi sajnos nem tudtunk pontot szerezni Svájc ellen. Sok területen lehet még fejlődni, a pálya minden részén követtünk el hibákat, de eddig is a csapatmunka hozta meg a válogatott sikereit, és ezt követően is erre lehet alapozni. , nyilatkozta a kapitány.

Forrás/ MLSZ

Borítókép/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App