Az OTP Bank Liga 23. fordulójában, a Ferencváros, a DVSC csapatát fogadta, a Groupama Arénában. A vendég Debrecen csapata az első pillanatól kezdve támadó felállásban próbálta a saját játékát ráerőltetni a hazai Ferencváros csapatára, ami öt percig sikerült is. Ekkor Kinyik a debreceniek játékosa a saját kapuja előtt elnézte melyik kapuba kell rúgni a labdát, és passza a saját kapujukba gurult, amit Nagy már nem tudott védeni. Ebből az öngólból már nem tudott a debreceni csapat talpra állni és hiába szeretett volna iramot diktálni a hazai csapat erősebbnek bizonyult ma. A félidő lefújása előtt Boli egy jól eltalált lövése, Nagy kapujában landolt és az első félidő ezzel zárult.  A második félidőre nagy helyzetek nem maradtak inkább a szurkolók panaszkodtak a játék visszaeső színvonalára, de amikor Pintér játékvezető lefújta a találkozót, a fradi szurkolók megtapsolták saját játékosait.

CIKK/SZAM:Szokodi L.

 

                                 Ferencvárosi TC–Debreceni VSC 2–0 (2–0)
Groupama Aréna, v.: Pintér
gólszerzők: Kinyik (6. – öngól), Boli (39.)
sárga lap: Csősz (45.), Kinyik (58.), Bódi (65.)

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Frimpong, Civic – Haratin, Sigér – Zubkov, Isael (Varga R., 72.), Nguen (Vécsei, 86.) – Boli (Szihnyevics, 81.)
Debrecen: Nagy S. – Kusnyír, Szatmári, Kinyik, Ferenczi – Csősz (Kundrák, 77.), Haris – Bódi, Szécsi, Varga K. – Garba (Adenji, 80.)

 

Fotó/SZAM:Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App