BAJNOKOK LIGÁJA CSOPORTKÖR, H-CSOPORT 6/1-ES MÉRKŐZÉS

INFÓ!

A Bajnokok Ligája,  PSG – Juventus 09.06-i mérkőzés ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon!

 

Egy új Bajnokok Ligája szezon első összecsapását  kedden rendezik és rögtön, két nagy rivális csapat csap össze a „H”-csoportban, a  PSG hazai pályán fogadja az olasz „Hölgyet”, a Juventus csapatát. Az már biztos, hogy minden jegy elkelt , SOLD OUT!, a csoport rangadó mérkőzésére. A felvásárló jegyüzéreknél biztos lehet majd, vásárolni, de az jóval magasabb összegért, mint a hivatalos oldalon, ahol volt, negyven EUR-ért  is hozzá lehetett jutni a jegyért. A PSG az idei bajnoki „szezonban tarol” , öt győzelem mellett egy döntetlennel magabiztosan vezeti a bajnokságot. A holnapi mérkőzés elég fontos lesz a párizsiaknak, hiszen az új szisztéma szerint idén BL-trófeát kell nyerni a francia csapatnak. Ebben nagy szerepe lesz a három nagy sztárnak MNM hármasnak, azaz, Mbappé, Neymar, és L.Messinek hiszen ha ők elkapják a fonalat, akkor ez a hármas a BL-döntőig nem fog megállni az biztos.

 

Marquinhos gondolatai:

Marqui, itt a Bajnokok Ligája visszatérése…

„Ez a Bajnokok Ligája, mindig izgalmas. Ez egy olyan verseny, amelyet nagyon fontos játszani. Az egész világ nézte a sorsolást. Jó felfedezni ellenfeleinket, hogy elkezdjünk a meccseken gondolkodni. Ez egyben lehetőség új ellenfelek felfedezésére is. Ők történelmi ellenfelek, akik már megnyerték ezt a trófeát. »

Első ellenfél: Juventus. Hogyan látja ezt a csapatot?

„Mindig nagyon nehéz csapatot játszani. Az olasz alakulatok sokat dolgoznak a taktikán és a fizikán. Mindig készen állnak a harcra. Mindig bajba sodorják ellenfeleiket. »

A Bajnokok Ligájában lejátszott 73 mérkőzéssel Ön a legtöbb válogatott játékos ezen a versenyen a Paris Saint-Germainben…

„Minden játéknak megvan a maga története. Egyes meccsek nehezebbek, mint mások. Tapasztalattal jobban ismerjük az érzéseket. Előre tudjuk, milyen hangulatok és feszültségek lehetnek egy meccsen. Nincs mágikus képlet. A futball varázslatos, mert sosem tudhatod, mi fog történni, mindig vannak meglepetések, és készen kell állnod arra, hogy mindig a pozitívumot vond le. Ez egy fontos verseny számunkra, minden rajongó számára, az egész világ számára. Ő más. Minden nagy csapat verseng érte, ez az, ami annyira fontos.

Van „egymásért” a pályán és „egymásért” a pálya és a lelátó között. A Bajnokok Ligájában még jobban átérezzük a szurkolók szerepét…

„Igen, mindenki érzi, az ellenfelek is. Látjuk a szurkolóink, a stadionunk erejét. Ez egy további erősség számunkra. Ez segít növelni motivációnkat és vágyunkat. Nagyon fontos, hogy a szurkolók velünk legyenek a parkban. 

A szurkolók, a játékosok, a klub, a személyzet egy nagy család…

„Ez a legjobb módja céljaink elérésének. Minden a közös munkáról szól. A játékosoknak szükségük van erre a stábra, a stábnak a játékosokra, a játékosoknak pedig a szurkolókra… Ha továbbra is együtt haladunk előre, együtt dolgozunk, könnyebben jönnek az eredmények.”-, nyilatkozta a PSG védője.

BAJNOKOK LIGÁJA CSOPORTKÖR, H-CSOPORT 6/1-ES MÉRKŐZÉS

09.06 21:00 PSG – JUVENTUS

Parc des Princes Stadion

Forrás/ PSG

VÁLTS PRÉMIUM TAGSÁGRA, MOST CSAK, 890 FT!

Prémium Sporthírek Alapcsomag Legyél részese az Academy Media Prémium Sporthíreinek!

Előnyök: Elsőként láthatod a mérkőzésekről általam készített képsorozatot.( Szokodi László , a Szokodi Academy Media nemzetközi fotóriportere.) Szokodi Academy Média interjúk. Egyedi videók, klipek, beszámolók az eseményekről. Mit kell tenned?

Link itt: PRÉMIUM SPORTHÍREK

A linken keresztül találod meg az előfizetési portált. Fizess elő! Majd kapsz egy értesítést, a Szokodi Academy Media részéről. Azután, minden egyes Prémium sporteseményről kapsz egy értesítést a cikk, hozzáféréséhez. A Prémium Sporthírek Alapcsomag : Minden megkezdett hónap elsejétől, a hónap utolsó napjáig érvényes. Az érvényesség az összeg beérkezésétől számít. ( Amikor megkapod a visszaigazoló e-mailt, értesítést!) Link itt: Prémium Sporthírek Alapcsomag

Felmerülő probléma esetén hívj!

Szokodi László / +36-302069510

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App