Ante Krapic, a szegedi gyerekek, egyik kedvenc kosárlabdázója.

A  horvát játékost tavasszal igazolta, erre a szezonra, a Naturtex – SZTE -Szedeák kosárlabda csapata.

Játéka minden mérkőzésen meghatározó, és az ellenfelek,tartanak is tőle. Egyrészt azért is lehet, mert vezéregyéniség és a kosárlabdázás „fenegyerekének” is nevezhetjük. Magassága tiszteletet parancsol, amikor fellép a pályára.

Igen, ő egy vérbeli kosaras alkat. Nem mellesleg játéktudása is magas színvonalú, hiszen a Falco ellen 20 pontot szerzett, és 6 kiharcolt faultot szerzett Krapic. A mérkőzés közben megsérült, így nem tudta végig játszani a mérkőzést, lehet akkor a Falco sem távozott volna győztesként.

A Jászberény ellen is a játszó Krapic értékelte, a győztes mérkőzést követően, válaszolt az Academy médiának a kérdéseire.

Milyen volt számodra, a győztes mérkőzés?

  • Mi nagyon boldogok voltunk, hogy megszereztük a szezonban, az első győzelmünket. A héten nagyon készültünk erre a mérkőzésre, és tudtuk, hogy győzni fogunk.

Amikor 20 ponttal vezettetek, biztosnak érezted, hogy győztök?

 

Az első perctől kezdve erős játékot játszottunk, és irányítottuk a mérkőzést. Amikor húsz pont előnyünk volt, elkezdtünk hibázni, de fejben összeállt a csapat és vissza tudtunk jönni a játékba. De azt gondolom mi jobbak voltunk, és megérdemeltük a győzelmet.

Milyen érzés, hogy rengeteg gyerekszurkoló szeretne olyan sztár lenni, mint te?

  • Nagy öröm számunkra, hogy sok fiatal, és gyerek jár ki szurkolni a mérkőzéseinkre és nagyon jó érzés számomra, ha a játékom miatt sok gyerek kezd el kosárlabdázni.

„Csak kezdj el kosárlabdázni, és legyél egy napon, jó játékos!”

Hogy érzed magad a csapatban, és milyen Szeged?

 

  • Szeged egy nagyon szép város, és nagyon boldog vagyok itt a családommal.

Nagyon örülök, hogy részese lehetek a SZEDEÁK csapatának, és bízok benne, hogy egy jó szezont zárunk. Nagyon jó látni és érezni, hogy Szegeden sok kosárlabdát szerető szurkoló jár ki a mérkőzéseinkre. Ez nekünk nagy lendületet ad minden mérkőzésen, és ők egy plusz játékosai a csapatunknak.

Fotó: Szokodi L.

Cikk: Academy média

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App