Spanyol napilap szavazáson, Rafael Nadal lett, minden idők legjobb spanyol sportolója

 

  • Egy spanyolországi napilap szavazási versenyt indított honlapján, nyolc klasszis sport versenyzőre lehetett szavazni. Többek között Rafael Nadal , Carlos Sainz, autóversenyző, Alberto Contadornál , kerékpáros, Miguel Indurain, kerékpáros, Pau Gasolna, kosárlabdázó, de futball sztárok is szerepeltek , Xavi Hernández, Raúl González, Andrés Iniesta, Iker Casillas . Körönként egymás ellen kellett szavazni a sportolókra. A döntőben Nadal, tenisz, és  Paul Gasolna, kosárlabdázóra jutott, kettejükre leadott szavazás alapján, Nadal (82/18) százalékos arányban biztosan nyerte a versenyt.

Rafael Nadal attól tart, hogy a 2020-as teniszszezon elveszett, a koronavírus – járvány miatt, és beismeri, hogy a jövő évi Ausztrralian Openre összpontosít. 

Forrás: CNN

„Remélem, visszatérhetünk ebben az évben, de nem hiszem, hogy visszatérünk” – mondta kedden a spanyol El Pais újságnak. „Sajnos feliratkoznék arra, hogy 2021-re készen állok – remélhetőleg.
„Én jobban aggódok az Australian Open (januárban) miatt, mint azért, ami idén később történik. A 2020-as évet gyakorlatilag elveszettnek látom. Remélem, hogy jövőre is el tudok indulni, erre vágyom.”
Nadal szabadidejének egy részét a rászorulók segítésére fordítja, és összeállt a spanyol NBA csillaggal, Pau Gasollal, és csatlakozott a Vöröskereszt válaszaihoz, egy olyan projekthez, amelynek célja az élelmiszer- és ápolási csomagok elosztása és több mint 1,3 millió kiszolgáltatott személy támogatása, országokon át.
Forrás: CNN
 Szokodi Academy Media fotók Nadalról:
 Fotó/SZAMY:Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App