FRANCIA I., OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 34., FORDULÓ:

  • A francia labdarúgó-bajnokság 34., fordulója után már bajnoki címet nyert PSG klubnál is elkezdődött a szervezkedés. A PSG  vezetők szerint a BL és a francia kupából  kiesett PSG csapat háza táján már most biztosra vehető, hogy  a következő bajnoki szezont, nem a jelenlegi vezetőedző Mauricio Pochettino fogja irányítani. A PSG tulajdonosi a volt, francia válogatott klasszist Z. Zidanet szeretnék a PSG kispadjára ” bármi áron”, HOPPI!, pici pénz….:)!

A „kis kedvenc”, Kylian Mbappé!

 

-A másik nagy kérdés, hogy a „kis kedvenc”, K.Mbappé, aki L.Messi és Neymar árnyékából az idei szezonban akkorát villant, és lépett előre a klub játékos listáján, hogy mára ő lett, a PSG meghatározó  csatára, akinek a nyár végén lejár a szerződése. A BL-ben még menetelő spanyol Real Madrid már tavaly bejelentkezett. A francia klub  viszont megszeretné tartani  a francia játékost és már kimondhatatlannak számító összegeket ajánlottak fel, hogy maradjon. A bajnoki cím megszerzését követően Mbappé még nem döntötte el, hogy marad, vagy sem de erre azért is várnunk kell , mert ha minden igaz, a válaszra akkor kapunk csak választ ha a következő BL elődöntőben, milyen eredményt ér el majd a spanyol Real Madrid.

Fotó/ Szokodi László

Az argentin válogatott szélső, Angel Di Maria az idei szezonban 22-szer volt alkalma pályára lépni PSG színeiben és 3 gólt szerzett, de a PSG vezetőségnek nincs szándékukban meghosszabbítani a szerződést z argentinnal. Angel Di Maria hét PSG-szezon után távozhat a klubtól.

Angel Di Maria:

Statisztika: 193  mérkőzés, 166 kezdő, 27 csere, 54 gól, ez idő alatt 9 sárga lap, és mindösszesen 1 piros lap.

 

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App