NEMZETEK LIGÁJA ‘A’- LIGA, 1., CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. Horvátország
5
3
1
1
5
5
0
10
2. Dánia
5
3
0
2
7
5
2
9
3. Franciaország
5
1
2
2
5
5
0
5
4. Ausztria
5
1
1
3
5
7
-2
4

NEMZETEK LIGÁJA  A/1.- CSOPORT , 4., FORDULÓ

Vissza az időbe!

  • A 2018-as labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében a Horvátország- Anglia összecsapásán láttam először élőben Zlatko Dalić-ot,  a horvátok szövetségi kapitányát. A nem épp mosolygós kapitány, akkor  az angolok elleni sikeres büntetőpárbajt követően nem csak mosolygott, hanem érzelmi eufóriában ünnepelte a döntőbe jutásukat a játékosaival. Tegnap a Stade de Francban megtartott sajtótájékoztatón láttam őt újra és nem volt, éppen mosolygós kedvében a szakvezető.  A NL., ‘A’-csoportjának 4., fordulójában a franciák otthonában lépnek pályára ma 20:45 -kor , Zlatko Dalićék , a mérkőzés előestéjén a hivatalos sajtótájékoztatón a szövetségi kapitány válaszolt a sajtó képviselőinek.

Fotó/ Szokodi László

Kapus poszton

„Erről beszélünk, közelebb vagyunk ahhoz, hogy Dominik Livaković ( Dinamo Zagreb), kezdjen a biztonság és a védelem érdekében. Még mindig fél évre van a világbajnokságtól, és ő volt a legmegbízhatóbb kapusunk. minden rajta múlik, és ő az „első számú”.

Védekezés

Stanisic jobb hátul fog kezdeni, van frissessége és energiája. A bal oldalon Barisic biztosan nem, az utolsó edzésen meglátjuk Sosa számára, és ha nem, akkor Juranovicssal megyünk, bár a probléma zsinórban a negyedik meccse.. A stoppár nagyszerűen játszott Dániában, teljes önbizalmam van, és Šutalo biztosan marad, Erlićnél pedig meglátjuk, milyen állapotban van. „

Középpálya és támadás 

Nem mindig úgy sikerül, ahogy terveztük, Sučić a körülmények kombinációja miatt nem kapott lehetőséget Dánia ellen. Mindenképpen számítok rá, minőséget mutatott. A fiatal középpályások problémája az, hogy három legjobbjuk van. középpályások a világban.Sucic ismét tehetséget mutat és rákényszeríti magát. Megpróbálunk a legerősebb erőkkel kezdeni a középpályán. Brozovics,Modric és Kovacic. Kell Brekalo is aki mélységet keres, hiszen Perisicünk nincs, ill. másrészt Pasalic, Majer, Vlasic és Sucic között döntünk, míg Budimir kezdi a támadást.”

Franciák

„Franciaország, bárkit is beállít a csapatba, elsőrangú lesz. Mindannyian világklasszis, és nem kell bajlódni a felállásukkal. A világ legjobb csapata vár ránk. Még nem nyertünk tíz meccset, Még nem nyertem négyszer, és jó lenne nyerni. Nem matekkal kell foglalkoznunk, hanem a lehető legjobbat kell játszanunk. Jó játékot kell játszanunk, és meglátjuk az eredményt.”

Taktika

„Szeretném megismételni az elmúlt két meccs elkötelezettségét, megközelítését, agresszióját, versenyfutását és motivációját. Ez reményt és hitet ad, hogy a világ legerősebb csapatával találkozhatunk. Az elmúlt három meccsen közel voltunk a jóhoz. Eredményt és erőt mutattunk. , az ellenfél pedig minden hibát kihasznál, és nagy kihívás lesz számunkra.”

Motiváció

Legnagyobb indítékuk egy tele stadion lesz, nagy meccs és futballünnep lesz, és a második helyezettjük, egy vb-döntős ellen játszanak. Küzdelmes játékra számítok, és a két pont miatt elengedhetetlen. nyert. Azt hiszem, sokat tehetünk”

Borítókép/ Szokodi L

NEMZETEK LIGÁJA  A/1.- LIGA , 4., MÉRKŐZÉS

06.13 HÉTFŐ

20:45, Franciaország – Horvátország ,ÉLŐ-ben a Szokodi Academy oldalon.

Stade de France

20:45, Dánia – Ausztria 

Parken Stadion

VÁLTS PRÉMIUM TAGSÁGRA, MOST CSAK, 890 FT!

Prémium Sporthírek Alapcsomag Legyél részese az Academy Media Prémium Sporthíreinek!

Előnyök: Elsőként láthatod a mérkőzésekről általam készített képsorozatot.( Szokodi László , a Szokodi Academy Media nemzetközi fotóriportere.) Szokodi Academy Média interjúk. Egyedi videók, klipek, beszámolók az eseményekről. Mit kell tenned?

A linken keresztül találod meg az előfizetési portált.

Link: Prémium alapcsomag

Fizess elő! Majd kapsz egy értesítést, a Szokodi Academy Media részéről. Azután, minden egyes Prémium sporteseményről kapsz egy értesítést a cikk, hozzáféréséhez. A Prémium Sporthírek Alapcsomag : Minden megkezdett hónap elsejétől, a hónap utolsó napjáig érvényes. Az érvényesség az összeg beérkezésétől számít. ( Amikor megkapod a visszaigazoló e-mailt, értesítést!) Link itt: Prémium Sporthírek Alapcsomag

Felmerülő probléma esetén hívj!

Szokodi László / +36-302069510

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App