MERKANTIL BANK LIGA:

  • Mint ismert a Merkantil Bank Liga 30,, fordulójában a Szeged, idegenben 5-0-ra verte a DVTK csapatát, ami után múlt hét csütörtökön Dragan Vukmir a szegedi csapat vezetőedzője benyújtotta felmondását a szegedi klubnak!

HOPPÁ!

 

-Na itt kezdődött a „HOPPI!”, Dragan Vukmir,  ezután a DVTK  klubnál lett bejelentve, mint a DVTK vezetőedzője. Ezek után a szegedi klub honlapján jelent meg az alábbi közlemény:

  • Klubunk vezetőedzője, Dragan Vukmir április 7-én rendes felmondásként értékelhető, utólag kiegészített írásos jognyilatkozatot adott át egyik vezetőnknek. Ezek alapján április 8-tól felmondási idejét tölti, így jelenleg is klubunk, a Szeged 2011 Kft. alkalmazottja. Hírek szerint munkát végez a DVTK-nál is, tőlük azonban klubunkhoz a mai napig semmilyen megkeresés nem érkezett.
  • Forrás/ Szeged-Csanád G.A. hivatalos honlaja)

A szegedi közlemény után, nem  kellett sokat várni,  a DVTK oldaláról sem, a válaszre, hiszen a szegedi közlemény után, szinte pillanatok alatt reagált a DVTK klub is:

  • Dragan Vukmir korábban azonnali hatállyal felbontotta előző klubjával kötött szerződését. A szakember jelenleg érvényes munkaszerződéssel rendelkezik a DVTK-val, minden szükséges hivatalos irat a rendelkezésére állt, hogy a Tiszakécskei LC elleni mérkőzésen irányíthassa a DVTK labdarúgóit, azaz jogszerűen ült vezetőedzőként a diósgyőri kispadon. A DVTK ezzel az ügyet lezártnak tekinti.

Forrás:( DVTK hivatalos oldala)

 

Azért egy kis megjegyzés: – Mind a két csapat az NB I.-be való feljutásért küzd a DVTK jelenleg a bajnoki tabella 2., helyén áll. míg a Szeged három ponttal lemaradva a DVTK-tól a tabella 3., helyén. A Dragan Vukmir felmondása, nem kicsit lepte meg a szegedieket és azt gondolom joggal, hiszen a bajnoki szezon vége felé ilyet húzni, nem tudom ez mennyire Fair Play dolog, az biztos, hogy ezek szerint az ügy még folytatódik , de reméljük nem fogja  befolyásolni, hogy ebből egy szappanopera legyen.

Cikk/ Szokodi László

Borítókép/ Szokodi László

2022 04.12

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App