Bemutatkoztak új játékosaink!

Ma került megrendezésre a MOL –Pick Szeged évindító sajtótájékoztatója és egyben az új játékosok bemutatása a Monster Downtown-ban.

Először a vezetők nyilatkoztak a 2019 – 2020-as idény elvárásairól, mind a hazai mérkőzéseket, mind pedig a BL-t illetően.

Juan Carlos Pastor – Fontos szezon előtt állunk, magasak az elvárások. A Csapat kiegyensúlyozottabb, mint tavaly volt, a filozófiánkat folytatni kell, mindig a következő meccsre kell készülnünk. Magas szinten kell majd kézilabdáznunk. Hosszú utunk lesz a F4-ig, ez az egyik célunk a szezonban, de biztos van még 7-8 Csapat, akiknek ugyanez a célja. Az új játékosoktól, sokat várunk, biztos vagyok benne, ki fogják egészíteni a Csapatunkat.

Juhász Levente – Felkészülési programról tájékoztatta a megjelenteket, 2 nemzetközi tornán is részt vesz a Csapat a felkészülés alatt.

Jonas Kallman (8) – Először is elmondta, hogy kipihente magát, várja a kezdést. Ő is elmondta, magasak az elvárások, de az új Játékosokkal mindent megteszünk, hogy hozzuk az elvárásokat. Legfontosabb, hogy a Csapat „éhes legyen és nagyon akarja”, ez lesz a kulcsa a sikerünknek. Büszke, hogy még egy évet itt lehet Szegeden és erősítheti a Csapatot.

Bogdan Radivojevic (17) – Bundesliga tapasztalatokkal érkezett a szerb válogatott jobb szélső. Aki 2 évre igazolt a Tisza-partiakhoz. Biztos benne, hogy be fog illeszkedni. Németországi tapasztalata, hogy a hazai bajnokság a legfontosabb, de a F4 élményét is ismeri.

Luka Stepancic (7) – PSG-ből érkezett. Azért választotta a MOL-Pick Szegedet, mert megint olyan Csapatban szeretne játszani, ahol vannak ambíciók. Itt évről évre látszik a fejlődés, célja olyan csapatban játszani, ahol Ő is tud fejlődni. Egyszerű volt a váltás, olyan Csapatból jött ahol szupersztárok játszottak, de nem sikerült az eredményt hozni. A F4-ba sem sikerült bejutniuk a 2018-12019-es szezonben.

Mikler Roland (16) – 5 éve igazolt el Szegedről, ez idő alatt sokat fejlődött a Csapat, a világ elitjéhez tartozik, pici hiányzik hozzá. Cél Bajnokságot, Kupát megnyerni és a továbbjutás a BL. Ebben az idényben nagyot tudunk alkotni, minden mérkőzést meg kell nyerni, ezekből lehet építkezni.

A sajtótájékoztatót követően már a Szurkolók is találkozhatnak az új Játékosokkal és a teljes Csapattal az V. Pick-Nik-en. 

#hajrákékek #csakelőre

Academy sport

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App