– Én, de a társaim karrierjének is legfontosabb mérkőzése lesz ez az Izland elleni.- Sallai Roland

 

  • Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, hétfő délután Telkiben tartotta az első felkészítő edzést, a válogatottnak. A magyar válogatott csütörtökön lép pályára a Puskás Arénába, ahol Izland csapata ellen vívhatja ki a jövőévi EB-re való kijutást. A hétfői első edzésen még Szoboszlai Dominik nem vett részt, mivel a Salzburg csapatánál kisebb gondok akadtak a tesztelés során, de Dominik tesztje negatív lett, így kedd délben már ő is a csapat tagjaként edz. A hétfői első edzésen a sajtó képviselőinek Szalai Attila, és Sallai Roland nyilatkozott, a média képviselőinek. Szalai Attila elmondta a 2016-os EB láz hangulatot akarunk szerezni a szurkolóknak. Majd így folytatta,:

Fotó/SZAMY

Nagyon jó játékosok képviselik Izlandot, de fel kell vennünk velük a harcot, meg kell mutatnunk azokat a képességeket, amik bennünk rejlenek. Csapategységünkkel és egyéni kvalitásainkkal meg kell próbálnunk föléjük kerekedni. Az izlandiak nagyon erősek rögzített helyzetekből, erre mi is készülünk.- nyilatkozta, a játékos

 

Fotó/SZAMY

Sallai Roland az elmúlt mérkőzéseken bebizonyította, játéka meghatározó, és Marco Rossi kapitány keretében, most biztos helye van a játékosnak. A Feirburg játékosa elmondta, ezen a szinten már nincsenek könnyű mérkőzések, a csapatnak minden helyzetben maximáisan oda kell tennie magát a pályán.

Bár sok negatív hírt kaptunk ma, ami természetesen nem segített, profi játékosok vagyunk, ezeken túl kell tennünk magunkat és már a csütörtöki találkozóra koncentrálunk. Ki lehet jelenteni, hogy nem csak az én, de a társaim karrierjének is legfontosabb mérkőzése lesz ez az Izland elleni.-nyilatkozta, Sallai Roland.


20.45:
 Magyarország–Izland (Tv: M4 Sport)A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE:

Kapusok:

Dibusz Dénes ,Gulácsi Péter , Hegedüs Lajos
Védők:

Bese Barnabás, Botka Endre, Fiola Attila, Hangya Szilveszter, Kecskés Ákos, Lang Ádám, Lovrencsics Gergő, Loic Nego, Willi Orbán, Szalai Attila
Középpályások:

Cseri Tamás, Holender Filip, Kalmár Zsolt, Nagy Ádám, Schäfer András, Sigér Dávid, Szoboszlai Dominik
Támadók:

Gyurcsó Ádám, Könyves Norbert, Nikolics Nemanja , Sallai Roland, Szalai Ádám, Varga Kevin

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App