-A fiatalokkal felálló Szeged pontot szerzett a Dorog ellen.

 

SZEGED-CSANÁD GA–DOROGI FC 1–1 (0–0)

Szeged, Szent Gellért Fórum, 380 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Albert I., Máyer G.)
Szeged-Csanád GA: Varga B. – Kárász, Moga, Pejovic, Rózsahegyi – Germán, Gajdos – Varga Sz., Bojtos (Kapic, 67., Andorka, 85.), Lestyán – Dobronoky.

Vezetőedző: Dobos Barnabás


Dorog: 
Tulipán – Nagyházi (Beke, 61.), Rjasko, Dlusztus A., Papp Á. – Tóth B., Mészáros Á. – Girsik, Kovács M. (Beliczky, 61.), Csillag (Szerencsi, 76.) – Vígh Á.

Megbízott edző: Havrán József
Gólszerzők: Germán (60.), ill. Dlusztus (83.)

  • A sok hiányzó ellenére Dobos Barna csapata ma pályára lépett a Dorog csapata ellen, a Szent Gellért Stadionban. A mérkőzésre pár száz néző látogatott ki, ami az időjárásnak is betekinthető, de a héten elmaradt szegedi mérkőzés miatt otthonról kísérték figyelemmel a  fiatalokkal kiegészített szegedi csapat teljesítményét. A mérkőzést a vendég dorogiak kezdték és az első negyedóra az ő támadásaikról szólt, és a szegediek védekezésre álltak be. Az első félidő második harmadában a szegediek is megtalálták a labdát és több helyzetet is kialakítottak, de gólra nem tudták váltani. Az első félidő gól nélküli döntetlennel zárult. A második félidőben már partnerként focizott a szegedi csapat és egyre több helyzetet kialakítva veszélyeztette a dorogiak kapuját. Germán Tamás egy szegedi szabálytalanság után elvállalta, a  szabadrúgást és a jól irányzott lövést Tulipán az ellenfél kapusa már nem tudta védeni. Vezetést szerzett a szegedi csapat, amire az ellenfél a 83. percben Dlusztus lövése Varga kapujában landolt. Kiegyenlített a Dorog FC 1-1 az eredmény a játékidő lefújásáig nem változott, így mind a két csapat értékes pontot szerzett a mai találkozón. Dr. Dobos Barna nyilatkozatában felhívta az MLSZ figyelmét változás kell a járványügyi helyzet kezelésére, mivel nagyban befolyásolja a csapatok játék lehetőségét.

 

CIK/SZAMY

 

SZAMY:Dr. Dobos Barna nyilatkozata

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App