NEMZETEK LIGÁJA ‘A’- LIGA, 3., CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. Olaszország
6
3
2
1
8
7
1
11
2. Magyarország
6
3
1
2
8
5
3
10
3. Németország
6
1
4
1
11
9
2
7
4. Anglia
6
0
3
3
4
10
-6
3

UEFA NEMZETEK LIGÁJA, A-LIGA,  ‘C’-CSOP., CSOPORTKÖR ,5., FORDULÓ

 

A Magyar Labdarúgó-válogatott megkezdi őszi szereplését a Nemzetek Ligájának 5., fordulójában. A magyar válogatott a NL., ‘C’-csoportjában négy fordulót követően,  2 győzelemmel, 1 döntetlennel és mindössze 1 vereséggel, 7 ponttal vezeti a csoportját. A héten a németek ellen idegenbe Lipcsébe a Red Bull Arénába küzd majd a magyar csapat, ami három idegenlégiósunk számára hazai pálya lesz. Hiszen Szoboszlai D., Gulácsi P. Willi O., RB Leipzig játékosai számára,  „hazai pálya ” lesz. A múltheti keret hirdetésen Marco Rossi szövetségi kapitány, a német válogatott  elleni esélyekről is beszélt.

Fotó/ Szokodi László

Ismerjük az ellenfeleink szintjét, erősségeit. Azt hiszem, Németország a legnehezebb csapat, akivel szembe kerülhettünk. Hat-hét játékosuk alapember a Bayern Münchenben, azt pedig mindenki láthatja, hogy a bajor csapat mire képes. A német és az olasz válogatott ellen is nagyon nehéz lesz, de ezúttal is mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobban megnehezítsük a dolgukat, és a szurkolóink ismét büszkék lehessenek ránk – tette hozzá a szövetségi kapitány.

Forrás/ MLSZ

Grafika/ Szokodi László

A magyar válogatott két NL-mérkőzést játszik pénteken a német válogatott ellen idegenben, majd rögtön három napra rá hazai pályán a Puskás Arénában az olasz válogatott ellen fejezi be a NL-csoportmérkőzéseit Marco Rossi csapata. Reméljük a két mérkőzés pontban hozz annyit, a magyar válogatott számára, hogy megőrizze a csoportelsőséget.

Szokodi László

A MAGYAR LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT SORONKÖVETKEZŐ KÉT NL-MÉRKŐZÉSE:

NEMZETEK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
A-LIGA ‘C’- CSOPORT, 5.,FRODULÓ
Szeptember 23., 20.45: 
Németország–MAGYARORSZÁG, ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon
Szeptember 26., 20.45: MAGYARORSZÁG
–Olaszország

 

A német – magyar NL-mérkőzést a CSIÖP program keretén belül, az MLSZ, és a MSÚSZ támogatta.

 

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE

Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország), Szappanos Péter (Budapest Honvéd FC)

Védők: Bolla Bendegúz (Grasshoppers – Svájc), Botka Endre (Ferencvárosi TC), Fiola Attila (Mol Fehérvár FC), Kecskés Ákos (LASK – Ausztria), Lang Ádám (Omonia – Ciprus), Mocsi Attila (Zalaegerszegi TE FC), Willi Orbán (RB Leipzig – Németország), Szalai Attila (Fenerbahce – Törökország)

Középpályások: Baráth Péter (Debreceni VSC), Kerkez Milos (AZ – Hollandia), Kleinheisler László (NK Osijek – Horvátország), Nagy Ádám (AC Pisa – Olaszország), Nego Loic (Mol Fehérvár FC), Schäfer András (FC Union Berlin – Németország), Styles Callum (Millwall FC – Anglia), Vécsei Bálint (Ferencvárosi TC)

Támadók: Ádám Martin (Ulszan Hyundai – Dél-Korea), Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Szalai Ádám (FC Basel – Svájc), Szoboszlai Dominik (RB Leipzig – Németország), Vancsa Zalán (Lommel SK – Belgium), Varga Kevin (Hatayspor – Törökország)

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App