UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.    

Forrás/ MLSZ

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT! 

  • Hétfőn rendhagyó sajtótájékoztatót tartott németországi főhadiszállásán a magyar válogatott: a Kerkez Milos és Gulácsi Péter részvételével megtartott eseményen ugyanis a sajtó munkatársai helyett, a válogatott meghívására, környékbeli gyerekek érkeztek a válogatott médiaközpontjába, és ezúttal ők kérdezhették a két labdarúgót.

♦A 6-14 éves gyerekek néhány nappal az esemény előtt jelentkezhettek a lehetőségre, és azok jutottak be a médiaközpontba, akik a legérdekesebb, legjobb kérdéseket küldték be. Gulácsi és Kerkez 16 kíváncsi ifjú sajtómunkatárs elé ült ki a médiaközpont pulpitusára, és mintegy húsz percen keresztül válaszoltak a kérdésekre.

Fotó/ MLSZ

 

♦A gyerekek ügyesen faggatóztak, néhány alkalommal sikerült megizzasztaniuk a két játékost, például amikor megkérdezték, hogy mennyi pénzt keresnek a focival, vagy milyen taktikával készülnek a németek ellen, de Guláék rutinos és profi nyilatkozóként ügyesen kivágták magukat a legnehezebb helyzetekből is, anélkül, hogy féltve őrzött titkokat kellett volna elárulniuk. A témák között szerepelt a kedvenc ételre, kedvenc zenére, valamint a fiatalkori élményekre vonatkozó kérdés is, valamint a kérdezők azt is megpróbálták kipuhatolni, mit kellene tenniük, hogy belőlük is profi focista lehessen. A gyerekek a kezdeti megilletődöttséget követően annyira belejöttek a kérdésekbe, hogy alig akarták elengedni az edzés előtti csapatmegbeszélésre siető játékosokat. Végül minden kérdést nem is sikerült feltenni, de Gulácsi és Kerkez búcsúzóul közös fotóval és aláírásokkal engesztelte ki az ifjú újságírókat.

– Az első perctől kezdve érezzük a helyiek szeretetét, csodálatos a vendéglátás itt Weilerben, és ez a sajtóesemény is megmutatta, hogy mennyire sokan kíváncsiak a magyar válogatottra. Én nagyon élveztem ezt a húsz percet, a gyerekek őszinte kíváncsisággal kérdeztek minket a pályafutásunkról, a profi futball kulisszáiról és néhány személyes kérdés is elhangzott. Kaptunk néhány nehéz kérdést is, de igyekeztünk mindenre válaszolni, remélem, a gyerekek is annyira jól érezték magukat ebben a rövid időben, mint amennyire mi – mondta az mlsz.hu-nak Gulácsi Péter.

Forrás / MLSZ

Borítókép/ Szokodi László

 

Szokodi Academy Media

 

A MAGYAR VÁLOGATOTT SORONKÖVETKEZŐ KÉT EB-CSOPORTKÖR MÉRKŐZÉSE:

JÚNIUS 19., SZERDA
18.00, Stuttgart: Németország–MAGYARORSZÁG ÉLŐ-ben!

JÚNIUS 23., VASÁRNAP
21.00, Stuttgart: Skócia–MAGYARORSZÁG ÉLŐ-ben!

Sziget Fesztivál, Budapest!

A Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye.

08.07 – 12 között

Jegyek

Heineken Balaton Sound 2024 

A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb elektronikus zenei fesztiválja!

07. 03 –  06 között

jegyek

programok

Borítókép/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

SZÍN

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App