– Koronavírus tesztelés, a Szeged-Grosics A. csapatánál.

 

A szerdai Szeged-Csanád G.A. honlapján jelent meg egy közlemény, amiben az áll, hogy az elkövetkező edzőmérkőzéseket lemondták, mivel egy a csapat mellett dolgozó alkalmazottnál, felmerült a gyanú, hogy koronavírusos. Ezért a csapat játékosait és a személyzet tesztelés alá került. Az eredményről későbbi számunkban beszámolunk. A csapat hivatalos közleménye itt olvasható_

CIKK/SZAMY

 

Covid-19 vírus pozitivitás gyanúja merült fel a felnőtt NB II-es csapatnál. Az utánpótlásra ez nincs hatással.

 

KÖZLEMÉNY

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia egyik alkalmazottjánál felmerült COVID-19 vírus pozitivitás gyanúja. Ezért az NB II-ben szereplő, felnőtt csapat összes felkészülési mérkőzését lemondta. Az NNK (Nemzeti Népegészségügyi Központ) Csongrád-Csanád megyei központjával együttműködve az ilyenkor szükséges egészségügyi protokollt elindítottuk. Az érintett személy jól van, kórházi intézeti megfigyelésre, kezelésre nem szorul, az előírásoknak megfelelően önkéntes karanténban van. Az ilyenkor szükséges és előírt szűrővizsgálatokat és a kontakt kutatást az Egyesület az NKK-al szorosan együttműködve elindította. 

Amint további információval rendelkezünk, tájékoztatást adunk ki. Jelenleg a  klubnál mindenki tünetmentes. Tekintettel arra, hogy az érintett személy semmilyen kapcsolatban nem állt, kontaktban nem volt az utánpótlás részleggel, ezért az Akadémiára a fentiek nem vonatkoznak. 

 

 Forrás: https://www.szeged-grosicsakademia.hu/

Fotó/SZAMY

KÖVESS BENNÜNKET Facebookon: Szokodi Academy Media !

 

https://www.facebook.com/www.szokodiacademy.hu

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App