Az NB II., 25. fordulójában, hazai pályán fogadta a Szeged, a bajnokságot vezető DVSC csapatát. A mérkőzés vendég sikerrel zárult, a második félidőben a vendég csapat 5 gólt tudott rúgni, a szegedi csapatnak.

 

  • A mérkőzés képét tekintve két különböző félidőt láthattunk. Az első félidőben egy erős szegedi hátvédsorfal biztosította Varga B. kapuját. Az előző mérkőzéshez képest Vukmir, 3 helyen változtatott a kereten , Grumic hátvéd szerepe jónak is tűnt az első félidő képét nézve. A találkozót végig a DVSC  irányította , de elmondható, hogy a szegedi csapat megpróbálkozott a vendégek sorozatos támadásait blokkolni, ilyen, volt már a 11. percben Dzsudzsák lövése is, ami nem sokkal ment mellé a szegediek kapuja mellett. Az már most látszik a héten kinevezett Huszti Szabolcs, Toldi Gábor,  új DVSC  vezetői pároson, hogy támadó futballt szeretnének látni a csapattól. A második félidőben ez már az első perceiben meg is valósult az 51. percben Sós találatával meg is szerezte a vezetést a vendég együttes és ezután a találat után még további négy gólt tudott szerezni a DVSC csapata. Az 5- 0-ás különbség nem feltétlen jelzi, hogy ilyen nagy különbség lenne, a két csapat között ma egy jó formában játszó DVSC volt, a pályán akik megmutatták nemhiába szeretnék megnyerni a bajnokságot és feljutni az NB I.-be

CIKK/SZAMY

 

 

Merkantil Bank Liga, NB II., 25. forduló.

Szeged-DVSC 0-5 (0-0).

Szent Gellért Fórum, zárt kapuk mögött. Vezette: Pintér.

Szeged: Varga B. – Maga, Grumic, Simon (Lestyán (81.) – Kővári (Ódor 67.), Jovanovic, Oláh G. (Gajdos 61.), Bitó (Illés 67.) – Gréczi, Kóródi (Dobos 61.), Varga Sz.  Vezetőedző: Dragan Vukmir.

DVSC: Gróf – Poór, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi – Varga J. (Tischler, 46.), Dzsudzsák (Haris, 79.) – Pintér (Baráth, 40.), Bódi (Bévárdi, 72.), Sós – Szécsi (Bárány, 79.). Edzők: Huszti Szabolcs és Toldi Gábor.

Gól: Sós (51.), Baráth (54.), Tischler (60.), Szécsi (78.), Bárány (86.).

Sárga lap: Kővári (33.)., Gréczi (83.), illetve Poór (27.), Ferenczi (43.), Szécsi (70.).

NYILATKOZATOK:

 

 

 

 

 

KÉPGALÉRIA:

MERKANTIL BANK LIGA 25. FORDULÓ

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App