MERKANTIL BANK LIGA 30. FORDULÓ

  • Nem egy nagy iramú mérkőzést játszott a Szent Gellért Fórumban, a hazai Szeged, és a fővárosi Vasas együttese. A mérkőzés alakulásánál figyelembe kellett venni szinte minden labdaérintést, és egy Feczesin kapufát tudnék megemlíteni az első félidőből. A második félidőre a Vasas összeszedte magát és sokkal precízebb passzokat, és határozottabb támadásokat követően a 71. percben Otigba megmozdulását már a szegedi hálóőr, Varga nem tudta védeni, 0-1.

Vezet a Vasas, amit valljuk be a második félidőben látott játéka alapján, már várható volt.

A folytatásban sem változott az iram mind a két csapat kihasználta  a cserelehetőségeit, de egyik csapat sem tudott több gólt szerezni, így maradt az egy gólos vendég győzelem, és három ponttal távozott a Szent Gellért Fórumból a Vasas együttese.

 

SZEGED-CS. G. A. – VASAS FC 0–1 (0–0)


Szeged, 
Szent Gellért Fórum, zárt kapuk mögött. Vezette: Zierkelbach Péter (Albert István, Aradi József)
SZEGED-CS. G.A.: Varga B. – Ódor, Szilvási, Pejovic, Mohl – Jovanovic, Simon – Kővári (Gréczi, 77.), Varga Sz. (Kóródi, 77.), Dobos (Gajdos, 68.) – Haruna (Grumic, 68.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
VASAS FC : Jova – Otigba, Tóth B., Viczián, Terbe (Balajti, 79.) – Hidi M., Szatmári (Köböl, 64.), Kovács M. – Pekár (Hinora, 75.), Feczesin, Radó (Vernes, 64.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Otigba (71.)

 

Dragan Vukmir:

„Csak gratulálni tudok a csapatomnak, küzdöttek, nagyon sajnálom őket, nagyon jól dolgoznak, a mai meccsen is bízonyították, hogy így van. Lehet, hogy a Vasas többet birtokolta a labdát. Sajnálom, hogy kaptunk egy ilyen gólt”.

 

Schindler Szabolcs:

„-Az egyik legfontosabb, hogy az első félidőben jól működött amit próbáltunk játszani. Rengeteget birtokoltuk a labdát, volt pár lehetőségünk, sajnos ez meghatározta a második félidőt, későn szereztünk gólt. Azt azért ki kell emelnem, hogy sokan azt gondolják sok könnyű mérkőzés van NB II.-ben , véleményem szerint ez nem így van ez is egy nehéz mérkőzés volt, szervezetten játszottak és jól védekeztek a szegediek. De úgy gondolom, hogy megérdemeltük a győzelmet”.

 

Fotó/Szokodi L.

MERKANTIL BANK LIGA 30. FORDULÓ

2021 04.02. péntek:

20:00   Szeged-Csanád G.A. – Vasas FC 0-1

2021 04.04. vasárnap:

14:30 Szombathelyi Haladás – Nyíregyháza Spartacus FC

16:30 Gyirmót FC Győr – FC Ajka

16:30 Szentlőrinc – WKW ETO FC Győr

16:30 Budaörs – Dorogi FC

17:00 DVSC – Soroksár SC

17:00  BFC Siófok – PMFC

17:00 Szolnoki MÁV FC – Kaposvári Rákóczi FC

17:00 Aqvital FC Csákvár – Kolorcity Kazincbarcika

17:00 Békéscsaba 1912 Előre – DEAC

 

MERKANTIL BANK LIGA 30. FORDULÓ

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App